Stromatski

Gradnja 0 Comments
Stromatski

Kaj je tehnologija "Stromatic"?

Podjetje "Stroymatik" ponovno sodeluje na eni od največjih nepremičninskih in gradbenih razstav v Rusiji "Nepremičninski sejem / Gradnja hiše".

Franšizni opis

Nudimo odpiranje lastnega poslovanja pri gradnji temeljev armiranobetonskih pilotov za nizko rastne zgradbe z uporabo edinstvene tehnologije na izvirni maloprodajni opremi "Stromatic SGK-200".

Stromatski

Novice

"Od mojih prijateljev sem se naučil o Stroymatiku, tehnologija se mi je zdela zelo zanimiva, všeč mi je bila instalacija. Prilagajanje opreme za koleščke za zasebno stanovanjsko gradnjo je odlična. Pregledal sem trg v moji regiji in sklenil:" Moramo ga vzeti. " In ne malo o svoji izbiri. Seveda je bilo prvič težav – to je bilo težko prinesti idejo na zasebni trg, saj je bila tehnologija nova in ni navdihnila zaupanja. Ko smo se srečali s kupci, smo veliko časa razložili, vendar so naši argumenti vedno trikratni. Temelji na armiranobetonskih podstavkih bodo trajali dlje kot katera koli druga.

Načrti za nadaljnji razvoj in razvoj tega trga. Želim si, da podjetje Stroymatik še naprej razvija in vstopi na nove trge. "

Stromatski

Področje uporabe osnov "Stroymatik"

Predstavljamo vam edinstveno tehnologijo za gradnjo temeljev – STROYMATIK. To je edinstvena tehnologija, ki vam omogoča gradnjo hiš na mestih, kjer je bilo nemogoče storiti!

Zdaj ni pomembno, kaj tla vaše spletne strani, katere koli nižine, močvirja – postanejo primerni za gradnjo hiše ali koče.

Tehnologija STROYMATIK je dobila pomanjkanje ali visoke stroške zemljišč za stanovanjski razvoj.

Stromatski

Pridobite brezplačno vozovnico

Jutri bo potekal poslovni zajtrk Nepremičninskega sejma.

Tema srečanja bo portret kupca stanovanjskih nepremičnin v Sankt Peterburgu.
Kazalniki, ki so značilni za potrebe današnjega kupca stanovanjskih nepremičnin, njegovih sedanjih preferenc, pričakovanj cen in pravih meril za izbiro nepremičnin; zvestobo strankam blagovnih znamk razvijalcev (po podatkih tržnih raziskav svetovalne skupine "Odločba", ki je potekala na sejmu pomladi Nepremičnine).