Streha strehe odessa

Gradnja 0 Comments
Streha strehe odessa

Protizraževalna svetloba v veliki čitalnici Odsečne nacionalne znanstvene knjižnice (v preteklosti, knjižnica Gorjka) ni vzdržala nedavnih slabih vremenskih razmer: del steklene konstrukcije se je zrušil, kar bi ogrozilo poplavljanje prostorov knjižnice.

Odessa, Kijev

Zemljevid

Najpomembnejši korak v izgradnji hiše je gradnja strehe. Proces traja veliko časa in denarja, vendar zagotavlja toplino in varnost. Trenutno je gradbeni trg tako poln različnih strešnih materialov, da se lahko izgubite. Glavna naloga je izbrati najboljšo kakovost, ki bo trajala več let. V tem članku bomo upoštevali najbolj uporabljene materiale, razkrili bomo njihove prednosti in slabosti.

Streha strehe odessa

Naša moč je v specializaciji. Ukvarjamo se le s strehami.

Nismo samo "menedžerji na telefonih." Mi vadimo. Vse, kar priporočamo in ponujamo, je iz izkušenj načrtovanja, prodaje, montaže in obratovanja streh. Prodamo strešne materiale že več kot šest let. Različne vrste premazov in opreme, ki jih lahko ponudimo naročniku, nam omogočajo, da z našimi strankami vedno najdemo skupen jezik. No, sposobnost ponuditi kupcem izvedbo strešnega dela, nam daje dodatne prednosti pred našimi konkurenti. 215 streh, nameščenih samo v zadnjih dveh letih, nam dajejo to pravico.

Streha strehe odessa

Koristne informacije gladka lista in obsežno vzorčenje.

Gladka pločevina je material iz pocinkanega valjanega jekla, ki se uporablja pri konstrukciji katere koli kompleksnosti. Poleg pocinkane plasti so možne možnosti prevleke s polimerno prevleko.

Gladka pločevina iz pocinkanega jekla s polimernim premazom – odličen in stroškovno učinkovit gradbeni material. Primeren je za uporabo v vseh klimatskih pogojih, odpornih na vremenske vplive in mehanske poškodbe.

Dolžina gladkega lista, izdelanega na liniji podjetja MOST-ASIA, je drugačna in je odvisna samo od želja kupca.

Streha strehe odessa

Strešna hidroizolacija

Tehnike strešanja iz mehkih bitumenskih materialov vsak dan izgubijo svojo popularnost. To ni presenetljivo, saj ga je treba popraviti na vsaka dva do štiri leta, kar je pomemben odpadek.