Stopnje namestitve ebb

Montaža 0 Comments
Stopnje namestitve ebb

Fazna namestitev odtokov na plastičnih oknih za začetnika

Zelo pogosto morate videti nepravilno nameščena plastična okna. To v glavnem zadeva zahteve za izvajanje šivov, ker pritrditev sidrnih plošč ne potrebuje veliko uma. Ne bomo trdili, kako in s čim natančno pritrdite okvir na otvoritev, vendar bomo govorili o tem, kaj se nanaša neposredno na našo trenutno temo. In to je namestitev kapljic na plastičnih oknih. Začnimo!

Stopnje namestitve ebb

Pravočasno namestitev otliva – jamstvo trajnosti vašega okna

Potapljaški plimi so nameščeni od zunaj okna, pod pogojem, da spodnji rob okna ne sme biti nižji od zunanjega roba odprtin oken. To je treba storiti, da se prepreči prekrivanje posebnih lukenj, ki so nameščene na zunanji strani škatle, in ki iztočijo vodo. Zaželeno je, da se pod oknom namestijo obrobe, da bi izključili možnost prodora vode na mestu njihove povezave.

Stopnje namestitve ebb

Pravila za visokokakovostno vgradnjo refluksa v gradnjo plastičnega okna

Praksa kaže, da ti standardi niso dovolj za visoko kakovostno namestitev in delovanje refluksa. Na primer, poliuretanska pena ni dovolj odporna na hude zmrzalce. Če vlaga pride v pore zamrznjene pene, jo zamrzujte v hladnem vremenu, ki vodi k uničenju povezovalnega materiala. Hkrati pa parna zaščitna folija ne more vedno zagotavljati popolne zaščite za vse sklepe in sklepe med refluksom in okvirjem oken.

Stopnje namestitve ebb

Priporočila za namestitev odeje.

Nizka plima na oknu z zunanje strani je dobila ime zunanjega oz. Je pomemben zaščitni in konstruktivni element. Vgradnjo nizke vode na plastično okno zagotavljajo GOST standardi za to vrsto dela. Zunanji odtok preprečuje vdor prahu, vlage, sneg v prostor in pomaga pri zmanjševanju hrupa. Plastično okno brez njega ima nedokončan videz, ki zahteva dokončanje.

Stopnje namestitve ebb

Montaža ulitkov na plastičnih oknih – merjenje in tehnologija namestitve izdelkov

Razpon izdelkov se razlikuje v takih lastnostih, kot so življenjska doba, odpornost na temperaturo in vreme, razpon cen, barva, tekstura in oblika, sposobnost lakiranja ali barve, lastnosti trdnosti itd.