Stolp temelj za verando

Gradnja 0 Comments

Temelji stebrov za verando: materialni prihranki

Prednosti stebričke temelje in njegove pomanjkljivosti

Prvi se lahko pripiše relativno nizkim stroškom gradnje. Ni impresivne mase betona, tako kot pri nanosu monolitnega traku ali plošče. Vendar pa so teže tudi pomanjkljivosti:

Stolp temelj za verando

Pillar Foundation za Do-It-Yourself Veranda

V fazi projektiranja razširitve je ena izmed pomembnih nalog izbira vrste temeljev. Najpogostejša je stolpična osnova. To je posledica nizkih stroškov materiala in enostavne izdelave strukture. Toda preden pravilno izdelate temelj stolpca z lastnimi rokami, morate ustvariti risbo prihodnje strukture in izračunati natančno količino potrebnih materialov.

Stolp temelj za verando

Gradimo temelj za verando s svojimi rokami

Ustvarjanje razširitve ali verande za zasebno hišo se lahko izvede po zaključku glavne stavbe. Pogosto je veranda pritrjena na obstoječo hišo, vendar je pomembno opremiti bazo, ker sta odvisna od zanesljivosti hišne konstrukcije in trajnosti podaljška.

Stolp temelj za verando

Osnovna naprava

Pri gradnji konstrukcije je eden od najpomembnejših faz dela, ki temelji na litju. Zato, če nameravate zgraditi teraso, natančno preučite, kaj bo podlaga, glede na posebno zemljo in podnebne razmere. Pravilno izbrana različica temeljev in njene konstrukcije bodo ključ do trajnosti in moči vaše verande. Kaj potrebujete in kako narediti temelje za verando, se morate naučiti vnaprej in pripraviti vse, kar potrebujete za gradnjo.

Kakšno klet pod verando v hišo, da izberejo

Pogosto zaradi različnih razlogov gradnja zasebne hiše konča s konstrukcijo okvirja in prebavljivim notranjim dizajnom. In že kasneje, lastniki začenjajo "spomniti" svojo zunanjost. Prikaže zunanjo zunanjo površino, izolacijo, včasih celo celotne razširitve, na primer veranda, ki lahko precej impresivno velikost. Zato morate najprej zgraditi temelj za verando v hišo. Nekateri ne pripisujejo velikega pomena temu elementu zgradbe, vendar pa se lahko ta korak kasneje privede do nepopravljivih posledic: prva, deformacija, nato razpoke in popolno uničenje strukture.