Stenske opažne stene

Gradnja 0 Comments

Oplašča naprave ali kako narediti opaž iz vezanega lesa

Praviloma – vsaka gradnja vključuje delo z betonom. Praktično vse armiranobetonske konstrukcije se napolnijo z oplaščenjem. Decking je neke vrste oblika betoniranja betona. V tem članku želimo vam povedati o opažu vezane plošče, odporne proti vlagi, ki je znana tudi kot laminirana vezan les. Vezane plošče iz vezanega lesa imajo številne prednosti, o katerih bomo kasneje razpravljali.

Vezan les z lastnimi rokami

Gradnja temeljev hiše vključuje tako pomemben proces kot postavitev opažev. To je struktura, v katero se vlije betonska masa. Pri gradnji zasebnih hiš med betoniranjem betona najpogosteje uporabljenih vezanega lesa. Ta material je najbolj primeren za betonske konstrukcije, ker ima gladko in enakomerno površino. Zahvaljujoč vezanemu oplaščenju je mogoče brez težav pritrditi temelj s betonom.

Stenske opažne stene

Kako narediti zidne oplate brez vključevanja najetih strokovnjakov

Potreben za izdelavo vertikalnih plošč betonske raztopine. Lahko je narejen iz kovine, lesa ali drugega trdnega materiala, ki ne širi oblike pri širjenju trdnega betona.

Oplemenitena stenska fasada po meri

Cena oplaščenja za vezane stene prijetno preseneča s svojo demokratično naravo in cenovno dostopnostjo. Za tiste, ki želijo prihraniti denar, nudimo odlične pogoje lizinga. Podjetje "PTK RentaStroy" ne dviguje cen in ne iztovarja. Vedno ostajamo objektivni. Ne želimo vam ponuditi najdražje opreme. Izberemo sisteme, ki ustrezajo potrebam in zmožnostim strank. Naša dolgoročna ekipa strokovnjakov je nabrala bogate izkušnje pri delu z zasebnimi strankami in velikimi korporacijami. Vsakemu kupcu izvajamo individualni pristop, si prizadevamo čim bolj pospešiti gradnjo. Dobavljamo in namestljamo opremo pravočasno in izvajamo usposabljanje osebja. Delo z nami je preprosto in enostavno.

Stenske opažne stene

Shema montaže vezanega lesa

Opaž za fundacijo – pomemben korak pri gradnji hiše. Nepravilno izdelana, lahko povzroči napake v osnovni strukturi. Vezane plošče iz vezanega lesa se pogosto uporabljajo zaradi nizkih stroškov in razpoložljivosti.