Stavba za hišo

Gradnja 0 Comments
Stavba za hišo

Domov

Torej, preden je velika enciklopedija, ki vam omogoča, da se ne preselite iz enega informacijskega vira v drugega pri iskanju informacij o konstrukciji ali zasnovi hiše, ravno nasprotno – naša stran je strukturirana tako, da lahko vedno najdete celovit odgovor na nastajajoče vprašanje. Vsako kategorijo smo poskušali čim bolj črtati, kar vam bo uspelo pomagati doseči ta cilj. Naš portal je napolnjen s strokovnimi gradbeniki, ki delijo svoje lastne izkušnje in zagovarjamo nekakšno skladišče znanja, ki je strukturirano na enem mestu in ta kraj je spletna stran – StroyVopros.net vam svetujemo, da se spomnite našega naslova, saj bo zdaj ta stran vaš vodnik do šole moderna gradnja države.

Stavba za hišo

Kako poceni graditi hiš z lastnimi rokami (61 fotografij)

Brez finančnih priložnosti, da privabite profesionalne graditelje, si lahko oborožite s posebno literaturo in potrpljenjem, da zgradite hišo sami. V praksi to zahteva trud, vendar vam omogoča, da prihranite do polovice stroškov gradnje.

Stavba za hišo

Kako zgraditi svojo hišo in kako to narediti ceneje

Iz tega članka se lahko naučite, kako zgraditi svojo hišo z lastnimi rokami z minimalnimi stroški in izbrati najboljši material za to. V besedilu so opisani možni načini varčevanja in nasveti za preprečevanje napak med delom. Članek obravnava značilnosti projektov, ki temeljijo na tehnologiji okvirja, opeke, lesa, plinskih blokov in drugih materialov ter učinkovitosti vsakega od njih.

Stavba za hišo

Kako zgraditi hišo z lastnimi rokami poceni

Gradnja zasebne hiše je precej draga. Če finančne priložnosti ne omogočajo zaposlovanja kvalificiranih graditeljev, ampak resnično želite, da imate individualno stanovanje, si lahko hiše z lastnimi rokami zgradite poceni. Najprej je treba odločiti, katero gradbeno tehnologijo naj izberejo.

Stavba za hišo

Okvirna hiša naredi sami

Kopamo jarko za trakovno podlago 40 široko s globino 80 cm. Velikost stavbe je 20,4 m. Za 10,8 m je prostornina izkopane zemlje 25 kubičnih metrov. upravljali 4 dni. izkopal maj v 2 lopah. plus dan za označevanje in merjenje.