Spuščena streha s streho

Gradnja 0 Comments
Spuščena streha s streho

Zunanjost s streho 3×6

Težko si je predstavljati deželo ali kočo brez gospodarskih poslopij. Vreče, vrtne hiše, viseče mreže in zložljivo pohištvo so shranjene v hlevih, lahko tukaj tudi sadite domače živali, perutnino in shranite seno in krmo. Praviloma so gospodarske zgradbe zgrajene iz materialov, ki so ostali po izgradnji hiše. Lastnik lahko izbere samo skico skednje, da določi njegovo velikost in strukturo strehe.

Spuščena streha s streho

Kako zgraditi shed s streho shed: najboljše možnosti in tehnologije za njihovo izvajanje

Utrujen od orodij, razpršenih povsod? Nihče ni dal kolesa in ribiškega čolna? Čas je, da končno dodelite čas in zgradite udoben in funkcionalen skedenj prav na vaši spletni strani. In svetujemo vam, da zgradite hišo z nagibno streho, ki je ekonomično in enostavnejša za izvedbo.

Spuščena streha s streho

Okvir skedenj z nagibno streho z lastnimi rokami

Okvir, ki se razprostira z enostransko streho, in celo s svojimi rokami, je nepogrešljiva stavba na kateri koli poletni koči. Praviloma vrtnarji razmišljajo o tem, ko preprosto nikjer ne shranite nešteto pločevink za šive ali orodja v hiši, je postalo preveč. Ampak gradnja hleva z ležečo streho je vredna in ne samo zato, ker bo za to preprosto, preprosto in poceni gradnjo veliko uporab. In kako ga zgraditi in kakšne materiale naj hkrati uporabljajo, vam bom povedal v tem članku.

Spuščena streha s streho

Gradnja hlevov iz pene

Za stalno prebivališče izven mesta boste potrebovali ne samo toplo in udobno hišo, temveč tudi nestanovanjske stavbe, kot eno od katerih vam predlagamo, da zgradite praktično peno za blokiranje pene. Skladišče se ponavadi razume kot ogrevano in nestanovitno pokrito območje, ki se tradicionalno uporablja za ohranjanje živine ali shranjevanje različnih lastnosti ali sena.

Spuščena streha s streho

Zunanjost s streho 3×6

Prva stavba, ki se pojavlja v novi poletni koči, je seveda skednja, velika in prostorna. Prvič, medtem ko se golo ozemlje dacha ne "prerašča" s polnopravnimi gospodarska poslopja, bo hiša, poletna kuhinja in garaža, preprosta sla z ležečo streho dolgo ostala edino zavetišče opreme, gradbenega materiala in poletne lastnine.