Spremenite hišo irkutsk

Montaža 0 Comments
Spremenite hišo irkutsk

Naše delo

Glavni poudarek našega podjetja je proizvodnja prikolic – poceni, visokokakovostni in toplejši, montaža in izdelava trgovinskih paviljonov, skladišč za postavitev gradbenih delavcev, stražarskih mest za gradbišča. Glavna značilnost naših izdelkov je poceni z odlično kakovostjo. To smo uspeli doseči zaradi dejstva, da imamo lastno proizvodnjo, lastno žago, lastno opremo, vozila in posebno opremo.

Spremenite hišo irkutsk

Dostop do vašega IP naslova je začasno omejen.

Vodstvo mnogih podjetij se sooča s težko nalogo organizacije delovnega procesa izven kraja stalnega prebivališča ljudi. Ne s slušanjem, vemo, kako ni enostavno delovati kot uro stran od doma. Več kot 8 let dela so specialisti Aviste Module skrbno preučili želje naših kupcev.

Spremenite hišo irkutsk

Proizvodnja in prodaja modularnih zgradb

Lepota predmestnega območja je sestavljena iz številnih odtenkov – primerno oblikovanega krajinskega načrta, izvirnega videza hiše, zanimivo zasnovanega psa ali vogala za rekreacijo. Toda vsa prizadevanja poletnih prebivalcev prihajajo na nič, ko namesto nakupa lepih poletnih hiš, lastniki poletnih hiš poceni gradijo do 30.000 rubljev. Če nimate izkušenj, ustreznega znanja, spretnosti, sposobnosti, ne smete eksperimentirati. Ali sanjate o čudoviti poletni hiši, kjer je vse urejeno v istem slogu? To je mogoče enostavno uresničiti.

Spremenite hišo irkutsk

Gradbeni avtomobil SAVA

Gradbene prikolice v Irkutsku so sodobne mobilne zgradbe. Za njihovo izdelavo se praviloma uporabljajo okvirne tehnologije. Najemne storitve kabine ponujajo naše podjetje v Irkutsku po najnižjih cenah.

Spremenite hišo irkutsk

Avto je spremenil v Irkutsku

Razvijamo tudi po meri vrtne hiše. Naročite lahko državno hišo, ki označuje vaše želje. Upoštevali se bodo vse vaše želje in ob dogovorjenem času boste dobili udobno hišo vaših sanj! Proizvodnja modularnih konstrukcij se izvaja z uporabo zanesljivih in visokokakovostnih materialov in traja največ dva tedna, cena vrtnih hiš pa bo odvisna od vaših želja. Če ste omejeni v proračunu, kupite vrtno hišo ekonomskega razreda z najmanjšo konfiguracijo – cenejša bo, kakovost pa ostane na vrhu.