Spackling stene

Stroški 0 Comments
Spackling stene

Postavljanje zidov z lastnimi rokami, kako kiti stene

Preden se lotite sten z lastnimi rokami, morate razumeti, kakšna mešanica je tako posebna. Torej, kit je mešanica, ki se uporablja pri gradnji in popravilih na stopnji, ki sledi ometnim površinam. Namenjen je, da površina povsem gladko postavi. Kiti je najpogosteje narejen na osnovi mavca, vendar so prisotne cementne in polimerne baze. Na kratko povej o vsaki vrsti, in potem povej o najpomembnejši stvari – kako kiti stene.

Spackling stene

Stene polnimo z lastnimi rokami

Univerzalne mešanice združujejo značilnosti začetnih in končnih kiti. Uporablja se pri manjših površinskih deformacijah. Stroški te vrste so višji, vendar je kakovost slabša od specializiranih mešanic.

Spackling stene

Kakšno orodje je potrebno za gnetenje

Visokokakovostna priprava zidov za različna zaključna dela je sprejemanje enake, gladke površine. Če želite to narediti, morate pravilno opraviti prašenje in gnetenje. Kremenje ni težka naloga. Tukaj je glavna stvar slediti postopku in biti sposoben ustrezno ravnati s konstrukcijskim orodjem. Kako naj sami stisnemo brez pomoči strokovnjakov, bomo v tem članku obravnavali.

Spackling stene

Kiti stene izvajamo z lastnimi rokami

Spletna trgovina "PROGIPS" je ogromna paleta visokokakovostnih gradbenih materialov. Če se ukvarjate z gradbeno dejavnostjo ali ste izgubili popravilo v svojem domu, potem v iskanju potrebnih materialov ne potrebujete več teči okoli trgovin ali trgov. Naša spletna trgovina gradbenega materiala ponuja izdelke zaupanja vrednih proizvajalcev. Naš moto je "Optimalne cene za vse od temeljev do strehe!"

Spackling stene

Kako pravilno poravnati stene s kiti.

Popravila, povezana s poravnavanjem stenskih površin, so precej zapletena in dolgotrajna, vendar je tega ni mogoče preprečiti, če so stene v prostoru veliko napak in nepravilnosti. Primeren je postopek izravnave sten s kiti, z manjšimi nepravilnostmi popravljene površine. Možno je, da se pripravi razkladanje z že pripravljenimi mešanicami stavb in samostojno pripravljeno doma, seveda, če so prisotne potrebne komponente.