Soočanje z gotovim betonom video opeke

Gradnja 0 Comments
Soočanje z gotovim betonom video opeke

Prednosti in slabosti obrnjene prezračevalne stene z opeko

Zunanja dekoracija hiš iz gaziranih betonskih blokov z opekami je danes zelo priljubljena. Stavba, ki je zgrajena iz tega materiala in nato obložena z opečnimi zidaki, je veliko cenejša kot popolnoma opečnata stavba, medtem ko pogled postane sodoben, bolj estetski in status z najmanj naložbami. Ali je to samo v zunanji privlačnosti primera?

Soočanje z gotovim betonom video opeke

Pravilno obrnjena zasebna hiša gaziranih betonskih opek

Treba je upoštevati, da je obloga iz opeke precej težka. In odločiti se za uporabo tega materiala za fasado, mora biti v fazi načrtovanja bodoče strukture. Ker je potreben za namestitev temelj, ki je večja širina, kot je potrebno na stenah betonskega betona. Seveda lahko vedno podaljšate bazo, vendar ne bo potrebna trdnost in moč. Zato je najbolj racionalna rešitev zapolnitev ene same temeljne širine. Za izračun točnih parametrov merimo debelino opeke in stene gaziranega betona ter pustimo prostor za tehnični prostor in izolacijo izolacije.

Soočanje z gotovim betonom video opeke

Obstoj zidov hiše gaziranega betona je treba načrtovati v fazi načrtovanja bodoče gradnje. Torej, morate takoj zagotoviti širšo in močnejšo podlago, ki bo zadržala celotno maso opečne školjke. Ne naredite temeljev več fragmentov, bi morala biti trdna monolitna podpora.

Soočanje z gotovim betonom video opeke

Kako je obrnjena hiša gaziranega betona?

Gradnja gaziranih betonskih hiš se je začela razmeroma nedavno, vendar so se zgradbe, izdelane iz tega materiala, lahke in trajne, že izkazale med gradbenimi podjetji in strankami. Za njihovo konstrukcijo ponavadi ni potrebna velika podlaga, kar vodi do cenejšega gradbenega procesa. Gazirani beton ima naslednje pozitivne lastnosti:

Soočanje z gotovim betonom video opeke

Soočanje s stenami opečnega betona

Gazirani beton je vrsta betona. Razlika v tem gramozu se ne uporablja za njegovo proizvodnjo. V gaziranem betonu so v prostoru oblike, ki so tehnološko oblikovane med proizvodnim procesom. Tak postopek proizvodnje vključuje uporabo snovi, ki tvorijo plin, ki tvorijo mehurčke. Rezultat je lahka in topla gradbena snov, ki je v svojih lastnostih boljša od opeke in betona.