Soočanje s keramičnimi granitnimi ploščicami

Montaža 0 Comments

Soočanje s keramičnimi granitnimi fasadami: prednosti in metode podloge

Zgradbe iz opeke in betona veljajo za bolj zanesljive glede na lastnosti moči v primerjavi s stavbami iz lesenih tramov. Vendar pa so brez dodatnih oblog negativni vplivi na okolje. Soočanje s keramičnimi ploščicami iz granita v zadnjih letih je postalo zelo priljubljeno v Rusiji. Razlogi za priljubljenost tega materiala so točno tri: krepi stene hiše, jih zanesljivo ščitijo pred vlago in temperaturnimi razlikami, odlično opravlja dekorativno funkcijo in je razmeroma poceni (v primerjavi z naravnim kamnom).

Soočanje s keramičnimi granitnimi ploščicami

Fasadna dekoracija s keramičnim granitom – lepimo že stoletja!

Da ne bi prebarvali stare stene hiše vsake tri leta, da ne bi ometali razpok, moraš dolgo časa narediti lepo in trajno fasado – pomagal bo dekoriranje fasad z granitom. V tem primeru bodo vsa vprašanja odstranjena in uživali boste samo pri videzu svojega doma.

Soočanje s keramičnimi granitnimi ploščicami

Tehnološka montaža fasade porcelana

Danes je trg sodobnih zaključnih materialov tako raznolik, da se je zelo veliko izgubiti med ogromnim številom predlogov. Tisti, ki iščejo "oblačila" za svoj dom, bodo gotovo zanimivi za soočanje z materiali "umetnega izvora", in sicer s keramično-granitnimi ploščicami. Vendar pa se morate zavedati, da nepravilno izdelana obloga ne bo le zaščitila stene pred negativnimi učinki padavin, temveč tudi hitro povzročila njihovo uničenje.

Soočanje s keramičnimi granitnimi ploščicami

Zunanja obloga s porcelanskimi ploščicami

Soočanje z zgradbo s keramičnim granitom vam omogoča učinkovito preoblikovanje videza. Toda poleg dekorativne funkcije opravlja tudi zaščitno, saj je odporna na različne atmosferske pojave, učinke kemičnih materialov in mehanske poškodbe.

Porcelan ploščice za fasado

Uralsky Granit je proizvajalec visokokakovostnih fasadnih ploščic iz porcelanskega lončenja. Izdelava pločevine Ural se uporablja za namestitev prezračevane fasade. Zahvaljujoč tej metodi obrnjenih zgradb, zrak prosto kroži med steno in granitom. To preprečuje kondenzacijo na stenah in hkrati ščiti stavbo pred dežjem, snegom in meglo.