Soočanje s hišo blokov opeke

Ogrevanje 0 Comments
Soočanje s hišo blokov opeke

Zaščitna stena

Na primer, materiali, kot so opeka, beton, blok in blok pene navzven, ne izgledajo dobro. Da bi hiši dala estetski videz, se ta material podvrže nadaljnji obdelavi. Nato opišemo bolje, da hišo hramimo.

Soočanje s hišo blokov opeke

Kako okrasiti fasado hiše blokov blata

Hiša se nahaja v Ukrajini v predmestju Donetsk, zgrajena v sedemdesetih letih 20. stoletja. Na dvorišče sem že pritrdil dve sobi dimenzij 5 * 5 in popolnoma spremenil streho (s spreminjanjem strešne konstrukcije, zamenjavo špirovcev in dvigovanje stropov v nekaterih prostorih)

Soočanje s hišo blokov opeke

Ogrevanje hiše shlakoblochny

Žlindra je zelo priljubljen material v zasebni hiši. Razlog za to so njeni nizki stroški in enostavnost uporabe. Zmožnost hitrega in poceni graditi hišo – to so glavni razlogi za izbiro blazinice za gradnjo hiše. Ampak bloki hiš imajo številne pomanjkljivosti, katerih glavna je njihova krhkost. Žlindra mora biti zaščitena pred temperaturnimi ekstremi in vlago. Zato je naloga segrevanja blokovske hiše v ožjem pomenu. Kateri materiali se odločijo za zaščito vašega doma, kako izvedeti postopek namestitve – to so glavna vprašanja, na katera bomo izpostavili odgovore.

Soočanje s hišo blokov opeke

Naročite se na gradiva

Kljub temu, da je obrnjena stena z opeko ena izmed najdražjih in najbolj intenzivnih, je še vedno v povpraševanju po zasebnih hišah. Opečna hiša je bila vedno znak spoštovanja in trdnosti, obloga pa vam omogoča, da pri uporabi drugih materialov za fasado dosežete popolno identiteto.

Soočanje s hišo blokov opeke

Kako in kaj se lahko uporabi za izolacijo hiše iz blazinice zunaj

Seveda je kovinsko stranišče bolj praktično kot obloga iz opeke. Prvič, kovinski tir je nameščen hitreje, drugič, lahko hišo enostavno ogrejete ob poti (če je potrebno), tretjič, stroški obloge iz opeke bodo več kot 2.500 rubljev. na kvadratni meter (to je s poceni opečatene opeke), če vzamete dobro obrnjeno opeko, se bodo stroški povečali za 1000-1200 rubljev. na kvadratni meter in obrnjena stran bo stala ne več kot 1200 rubljev. na kvadratni meter, z ogrevanjem 50 mm in vetrobranskim steklom ne več kot 1500 rubljev. na m2