Soočanje keramičnih ploščic

Notranje 0 Comments
Soočanje keramičnih ploščic

Terase, verande in zunanji koraki so precej zapleteni pri soočanju. Brez določenih veščin pri delu s ploščicami se material lahko razpoči, padne in sami koraki so lahko mesto povečane škode.

Soočanje keramičnih ploščic

Polaganje ploščic na stopnice s previsom

Valovita površina ploščic tekalne plasti ne samo zmanjšuje verjetnost, da se stopala zdrsnejo, ko hodijo po stopnicah, temveč dajejo robove stopnic še dodatno privlačnost.

Soočanje keramičnih ploščic

Stropne stopnice – izbira praktičnega in lepega materiala

Notranja ali zunanja stopnišča je nelagodna inženirska struktura, ki omogoča dostop do različnih nivojev doma, pa tudi pomemben element pri oblikovanju notranje ali zunanje zgradbe. Za izdelavo stopnic je potreben individualen pristop. Še posebej, če govorimo o konkretni strukturi, ki potrebuje dodatno dodelavo. Soočanje s stopniščem vam ne omogoča le ustvarjanja zanesljive in trajne lupine za okvir stopnišča, temveč tudi za preoblikovanje prostora, v katerem se nahaja. Okrasitev stopnišča lahko deluje kot poudarek notranjosti ali zunanjosti stavbe in se harmonično integrira v celoten slog in barvno paleto prostora.

Soočanje keramičnih ploščic

Soočiti se s stopnicami s ploščicami in porcelanastimi ploščicami: naredite sami

S stopniščnimi stopnicami je ena izmed najbolj priljubljenih možnosti zaključevanja, še posebej ko gre za ulico. Trajni material odlično ščiti podlago in daje odličen videz. Zahvaljujoč širokemu spektru izdelkov lahko izberete končno obdelavo v absolutnem slogu, barvi in ​​teksturi. Katere so značilnosti te izbire in kako namestiti ploščice z lastnimi rokami, upoštevajte spodaj.

Soočanje keramičnih ploščic

Stroški ploščice in njeno polaganje v Minsku

Vsak tip ima svoje značilnosti in lahko uporabite katero koli možnost za korake. Vendar pa se najpogosteje uporabljajo klinker ploščice, ki nastanejo pri izpostavljenosti zelo visokim temperaturam, pa tudi skozi postopek streljanja in stiskanja. Tak material je stabilen tudi pred močnimi in konstantnimi udarci ter služi že dolgo časa. Stopnja absorpcije vode je zelo majhna in keramika je odporna na visoke temperature, hkrati pa ne more škodovati naravi ali ljudem.