Snip tla ukrajina

Namestitev 0 Comments
Snip tla ukrajina

Kako prenesti snip?

Gradbene polimerne materiale in izdelke za tla je treba uporabljati v skladu s seznamom polimernih materialov in struktur, dovoljenih za uporabo v gradbeništvu, ki ga odobri Ministrstvo za javno zdravje SSSR v sodelovanju z državnim gradbenim komitejem SSSR.

Snip tla ukrajina

9. OBLIKOVANJE TERMALNE ZVOČNE IZOLACIJE

Priporočila vsebujejo splošne koncepte o tleh, uporabljenih materialih, strukturnih slojih tal, klasifikacijo operativnih zahtev, razvrstitvi in ​​značilnostih obratovalnih vplivov, priporočilih glede izbire in namenu zasnove tal (premaz, vmesni sloj, hidroizolacija, estrih, osnovni sloj, podlaga) vpliv na tla in operativne zahteve za to.

POLIGRIDI POKRIVANJA

Snip tla ukrajina

Tla. Kodeks ravnanja (pri razvoju SNiP 2.03.13-88 "Tla" in SNiP 3.04.01-87 "Izolacijski in zaključni premazi")

Kodeks predpisov vsebuje tehnične zahteve za tla, priporočila za načrtovanje in namestitev različnih tipov tal ter navodila za njihovo sprejem, delovanje in popravilo.

Pravilnik je namenjen organizacijam za načrtovanje in gradnjo ter operativnim storitvam.

Pravilnik je razvil JSC TsNIIPROMZDANIY (SM Glikin – namestnik generalnega direktorja, doktorat AP Chekulaev – vodja sektorja seksa, doktorat). Krov pravil je pregledal in potrdil Oddelek gradbenih objektov Znanstveno-tehničnega sveta OAO TsNIIPROMZDANIY – Protokol št. K-43 z dne 27. februarja 2004.

Snip tla ukrajina

SNiP 2.03.13-88 Tla

FLOORS
SNiP 2.03.13-88
URADNA OBJAVA
DRŽAVNI CONSTRUCTION COMMITTEE ZSSR
RAZVIJALI Centralni raziskovalni inštitut industrijskih zgradb ZSSR Gosstroy (kandidat tehničnih znanosti I. P. Kim – vodja teme, E. V. Grigoriev) s sodelovanjem Centralnega znanstveno-raziskovalnega inštituta za elektrotehniko Državnega odbora za arhitekturo (D. K. Baulin – vodja teme kandidata tehničnih znanosti M. A. Khromov ).
PREDLOŽEN TSNIipromzdany Gosstroy ZSSR.
PRIPRAVLJEN ZA ODOBRITEV Urada za standardizacijo in tehnične standarde pri gradnji Gosstroya ZSSR (V. M. Skubko).
Z uvedbo SNiP 2.03.13-88 "Tla" od 1. januarja 1989 postane neveljavna vodja SNiP II-B.8-71 "Tla.