Slikarstvo omet spb

Montaža 0 Comments
Slikarstvo omet spb

Slikarstvo in omet

Odstranjevanje starih ploščic Odstranjevanje stare barve in kiti Odstranjevanje lijaka cevi Polaganje ploščic na stene Polaganje ploščic na tla Montaža stropa Montaža kopeli Montaža tuš kabine Montaža WC školjke Montaža umivalnika Vodovodne instalacije Elektroinštalacijska dela

Slikarstvo omet spb

Stroški ometov

Kakovost in cene ometnih del v Sankt Peterburgu so odvisne od vrste uporabljene mešanice, potrebe po pripravi površine in načinu nanašanja spojin. Glavna dejavnost našega podjetja "Master Shtukatur" – ometno mehanizirano način. Uporabljamo sodobno opremo in izdelke Knauf, da bi lahko domovina ali stanovanje dobila povsem ravno površino. Stroški ometov v Sankt Peterburgu se izračunajo pri pripravi ocen.

Obratovanje in slikarska dela | Stenski omet

Gradbeno podjetje "Naše mesto" izdeluje notranja in zunanja ometna in slikarska dela vseh stopenj kompleksnosti. Izvajamo vse vrste dela: čiščenje sten iz starega sloja, mreženje, ometanje sten, curvilinearnih odsekov, obnavljanje štukature, kiti, podlaga za lakiranje, površinsko obdelavo z vodoodbojnimi kompozicijami, barvne stene z valjčkom, krtačo, visokotlačni aparati, dekorativni (beneški omet). Zagotovljene so vse storitve, ki jih izvajajo strokovnjaki podjetja "Naše mesto". Delamo v Sankt Peterburgu in Leningradu.

Slikarstvo omet spb

Naša ključna načela so:

Klasična ometa je pripravljalna faza – izravnava površine za barvanje ali lepljenje ozadja. Uporaba dekorativnega ometa je možna, če je potrebno določenim konstrukcijskim elementom dati želeno obliko – to je zaključna plast, ki ne zahteva zaključka.

Morda vas bo zanimalo naslednji članek.

Pred začetkom popravila je pomembno razumeti, kje in v katerih prostorih boste potrebovali 90-stopinjski kotni kot. Po našem mnenju so potrebni na naslednjih mestih: namestitev kuhinjske enote, kopalnice, tuš kabine ter vgrajenih omar in omar. Možno je izvesti celotno geometrijo katere koli sobe, to pa bo povzročilo povečanje porabe materiala! Zato je priporočljivo narediti pravih kotov točno tam, kjer so potrebni.