Skupina pvc filma to storite sami

Debelina 0 Comments
Skupina pvc filma to storite sami

Kako narediti bazen PVC folije

Že vrsto let se je verjel, da je izdelava bazena na vašem primestnem območju drago. Toda sodobna tehnologija ne stoji in tako ustvarjen tako čudovit material kot PVC folija za bazen.

Skupina pvc filma to storite sami

Vsebina članka

Danes je postal priljubljen za izgradnjo bazenov na primestnih območjih blizu dvorcev. V bistvu so bazeni urejeni v krajih, kjer v bližini ni naravnih rezervoarjev. To je zelo priročno poleti in ne samo. Na internetu lahko najdete ogromno število podjetij, specializiranih za gradnjo bazenov. Ampak, če temeljito razumete vse faze gradnje, potem je resnično mogoče zgraditi takšno strukturo sami brez vključevanja ekipe strokovnjakov. V tem članku bomo razložili, kako zgraditi PVC bazo z lastnimi rokami.

Skupina pvc filma to storite sami

PVC folija 2 v 1 – hidroizolacija in dodelava

Zaradi te lastnosti se film pogosto uporablja pri obnovi starih bazenov, katerih posoda je razpokana in obstajajo težave pri hidroizolaciji. Shranite situacijo, kar vam bo pomagalo natančno pritrditi bazen s PVC folijo. In kar je najbolj presenetljivo, je, da to lahko storite tudi brez odstranitve starega gradiva, na primer mozaika. V tem primeru je pomembno le, da poskrbimo za močno oprijemljivost ploščice na površino, tako da se ne lupi. Tako lahko z izbiro PVC filma kot končnega materiala bazena ubijete dve ptici z enim kamnom.

Skupina pvc filma to storite sami

Film za bazen – hidroizolacija in dodelava "v eni steklenici"

Polivinilklorid (PVC) film poleg svoje estetske funkcije ima še eno lastnost – ustvariti hidroizolacijo. Ona ne prepušča vode, zato lahko prihranite denar za hidroizolacijo betonske posode. Tudi, če v betonu nastanejo razpoke, odsotnost vodotesnih pragov in polnil, bo vodoodporno držala vodo v bazenu.

Skupina pvc filma to storite sami

Namestitev bazena PVC folije. Navodila iz videoposnetka.

Obloga sintetičnih filmov na osnovi polivinil klorida, ki se vedno bolj uporablja za bazene, hkrati služi kot okrasna obloga in hidroizolacijski material. PVC folija ima praviloma ojačevalno plast iz tkanin z protiglivično in protimikrobno impregnacijo. Njegova debelina doseže nekaj milimetrov.