Skulptura kita na stenah

Kako narediti 0 Comments
Skulptura kita na stenah

Barefoot na steni naredite sami za začetnike

Pomembna točka uporabe reliefne dekoracije na steni je, da nima nujno drugačnih barv, kot pri običajnem slikanju. Glavna stvar je, da pravilno izberete osvetlitev, kar vam bo omogočilo, da dobite izbor različnih robov slike, samo z umetno razsvetljavo, kot je prikazano na fotografiji.

Skulptura kita na stenah

Ustvarjanje skice

Kiparstvo na stenah notranjosti je bilo vedno označeno kot znak dobrega okusa in blaginje. Danes, kljub dejstvu, da obstajajo številne različne mavčne in plastične montažne elemente, s katerimi lahko okrasite stene prostora v hiši, toda z oblikovanjem na steni z lastnimi rokami boste prinesli veliko užitka in se boste ponosni na svoje delo. Še vedno si to storil sam. Nekdo morda misli, da je kip na steni težko. Sploh ne. Vsakdo, ki se nikoli ni nikoli skulpturiral, se lahko zlahka spopade s takim delom. To bi bila le želja ustvariti.

Skulptura kita na stenah

Kako narediti bareli na steni naredite sami: mojster razred

Zdaj lahko izberete ustrezno skico. Začetniki ne smejo nemudoma sprejeti zapletenih večplastnih in zelo obsežnih oblik. Za nabor izkušenj lahko omejimo na preprostejše oblike: listje, cvetje ali sadje. Ne smete takoj poskušati izvesti zapletene slike, kjer je veliko igralcev. Toda preveč primitivne slike tudi nimajo smisla: ne bodo videti zanimivo.

Skulptura kita na stenah

Ustvarjanje bareli na steni s svojimi rokami

Odlikovanja te vrste z dobrim razlogom se imenujejo ekskluzivni, ker bareli relief naredi zasnovo stanovanja ali hiše preprosto edinstven, saj tudi avtorju ni vedno uspelo ponoviti že opravljenega dela.

Skulptura kita na stenah

Ljudje prav tako ljubijo te ideje

V zadnjem času je tehnika bareli na stenah postala tako priljubljena, da sem se odločila, da se bom poskusila kot umetnika iz mavca in z mojimi rokami naredila barefare v vrtcu, še toliko bolj, ker je bilo čas, da popravim svoje otroke. Samo očarala me je, kot da so bila drevesa, ki so rasle iz zidov, izdelana iz mavca, zato nisem imela težav z izbiro teme risbe. Odločeno je bilo drevo, na drevesu pa nekaj ptic. Torej, moj mojster razredu v bareli reliefu vas opozarja.