Škatla pod spuščenim stropom z luči

Namestitev 0 Comments
Škatla pod spuščenim stropom z luči

Kakšna je značilnost vgradnje osvetljenih spuščenih stropov

Želimo opozoriti, da vsi ne pravijo, da morate namestiti škatlo mavčne plošče, ki bo ustrezala vsem elementom ozadja. In to je ena od pomembnih faz, ki jih je treba zagotoviti pri nameščanju 90% zgornjih meja tega dogovora in vrste.

Škatla pod spuščenim stropom z luči

Pomembnost škatle pod spuščenim stropom s svetlobo

V notranjosti morajo biti vsi elementi v popolni harmoniji in se dopolnjevati. Izdelava dekorativne škatle služi ne le za prvotno lokacijo svetilk na njegovi površini, ampak tudi za logično popolnost slike prostora. In v kombinaciji s stropnimi stropi, izdelanimi iz PVC folije, takšne oblikovalske izvedbe postanejo resnično umetniško delo. Toda najpogostejša možnost je, da naredite sami namestitev škatle na strop mavčne plošče, da poudarite posamezne nivoje z vstavljanjem svetlobnih elementov.

Škatla pod spuščenim stropom z luči

Translucentni stropni stropi, ki gori od znotraj.

Često pogosto namestitveni čarovnik namesti strop mavčnih plošč pod stropom, da bi prikril komunikacijo. Mavčne plošče ne samo omogočajo uspešno prikrivanje cevi, ožičenja in naporov, ampak tudi odpirajo nove možnosti za postavitev konstrukcij katere koli oblike in parametrov. Tako ima škatla za drywall vlogo pomembnega funkcionalnega in dekorativnega elementa.

Škatla pod spuščenim stropom z luči

Značilnosti namestitve razsvetljave za viseče stropove

Ko uporabljate Internet Explorer 10 in mlajše, je mogoče nepravilno in počasno delo spletnega mesta, nekatere funkcije morda niso na voljo.
Priporočamo, da izberete in namestite katero koli od sodobnih brskalnikov. To je brezplačno in traja le nekaj minut.

Škatla pod spuščenim stropom z luči

Možnosti za razsvetljavo stropov

Načelo raztegljivega stropa z notranjim osvetlitvijo je sledeče: zadostno močna svetilka je nameščena na glavni strop (po možnosti LED svetloba – ena ima manj toplote) ali več svetilk (navadno fluorescentnih), ki osvetljujejo tkanino ali film stropa od znotraj. Če uporabljamo prosojni spuščeni strop z osvetlitvijo in uporabimo zadostno močno svetilko, lahko ta strop deluje tudi kot plafon glavne osvetlitve prostora.