Rudarski mavec iz mavca

Stroški 0 Comments
Rudarski mavec iz mavca

Mavec "rudarji" omet, uporaba in značilnosti

Mavec "Stapleers" je eden najmočnejših voditeljev na trgu gradnje mešanic, sestava te blagovne znamke vključuje ne samo omet, ampak tudi veliko količino dopolnilnih materialov. Mavčni omet "Starabili" je zelo priljubljen izdelek.

Gips Mavec Miner 30 kg

Mavčne omete Vodje, ki se uporabljajo za visokokakovostno ometanje sten in stropov v prostorih z običajno vlago. Uporablja se na različnih površinah: opeka, betona, pene betona, gipsa in mineralnih baz itd. Odličen za kasnejšo uporabo dekorativnih oblog: slikanje, prilepi ozadje itd.

Rudarski mavec iz mavca

Mavec za omet

Namenjen je za visokokakovostno ometanje sten in stropov, na opeko, beton, peno in plin beton itd. tla v prostorih z običajno vlažnostjo, za dodelavo v vseh vrstah stavb in objektov (A-B), vključno s prostori, kjer je zagotovljena mokra dezinfekcija. Izdelek je odporen na razpoke, izboljšane toplotne in zvočne izolacijske lastnosti. Ustvari udoben režim vlage v obdelani sobi, omogoča enoslojno neprekinjeno nanašanje do 50 mm hkrati in lokalno do 100 mm. Ni primerna za površine, ki imajo neposreden stik s pitno vodo in hrano.

Rudarski mavec iz mavca

PNEVMATIK Mavec sivi (30 kg)

Suhe mešanice Minerali so nepogrešljiv material, ki je našel široko uporabo na področju gradbenih in popravljalnih del. Suhe mešanice Minerali se lahko uporabijo popolnoma za različna zaključna materiala in različne gradnje Suhe mešanice Minerali se aktivno uporabljajo za tesnjenje spojev, talnih oblog in hidroizolacijskih materialov, lepljenje ploščic in drugo delo. Od vseh materialov te družbe je treba dodeliti mavčne delavce. To je posledica dejstva, da so rudarji za mavčne plošče kakovosten in zanesljiv material, ki ga kupcem ponudi po dostopni ceni. Optimalni stroški mavca Starelers popolnoma ustrezajo kvalitativnim in tehničnim značilnostim.

Poraba mavčnih ometov na 1 m2 stene

MLEČNI KULTURI so narejeni na osnovi sadre, polnila in različnih modifikacijskih dodatkov, ki lahko izboljšajo kvaliteto površine. Za notranjo uporabo uporabljamo mavčne omete STARTERS 30 kg.