Rešitev fasade visokih stavb

Oblikovanje 0 Comments
Rešitev fasade visokih stavb

Fasade visokih stavb

Fasada stavbe je obraz celotne stavbe. Zato se po izgradnji vse bolj končuje fasada večnadstropne stavbe. To ne samo, da daje stavbi estetski videz, na primer običajno panelno petnadstropno zgradbo, ampak tudi dodatno ogrevanje.

Rešitev fasade visokih stavb

Fasade visokih stavb: značilnosti končne obdelave

Sodobne fasade visokih zgradb so zasnovane tako, da opravljajo osnovne funkcije, kot je zagotavljanje zanesljive in privlačne zunanjega dela hiše, pa tudi izolacije. Pogosto je potrebna določena raven izolacije, ki narekuje izbiro prihodnje metode ureditve fasade visokih stavb.

Rešitev fasade visokih stavb

Pravila za izbiro barve fasade

Trenutno obstajajo različne možnosti oblikovanja, izbira ustrezne barvne rešitve za fasade je lahko zelo težavna. Mnogi zainteresirani za kombinacijo in izbiro barve na Feng Shui. Po pregledu izbirnih pravil je mogoče razumeti, kateri konkretni projekt barvne rešitve bo primeren v vsakem primeru.

Oblikovanje barvno-kompozitnih rešitev za fasade stanovanjskih zgradb in kompleksov je tema teze in povzetka na HAC 18.00.02, kandidata za arhitekturo Volkova, Nadezhda Yuryevna

Takoj je treba reči, da bo delo na fasadah na večnadstropnih stavbah zahtevalo uporabo odra, kar bo gradbenikom omogočilo delo na spodnji in zgornji ravni ter industrijskih plezalcev.

Rešitev fasade visokih stavb

Izvleček disertacije o arhitekturi, 18.00.02, teza na temo: Oblikovanje barvno-kompozitnih rešitev za fasade stanovanjskih zgradb in kompleksov

V zadnjih letih je Moskva aktivno gradila potencial svojega gradbenega kompleksa, ki je zagotovil visoke stopnje stanovanjske gradnje, večja popravila in obnovo obstoječega stanovanjskega sklada. Predlagano izvajanje programov za obnovo in modernizacijo stanovanjskih stavb predvideva ne samo podaljšanje življenjskega cikla obstoječih objektov, temveč tudi posodabljanje videza stanovanjskih mestnih sosesk v drugi polovici 20. stoletja, v katerem je veliko podobnih, nepreglednih stanovanjskih in javnih stavb z velikim številom monotono ponavljajočih se elementov, ki podatkovnih higienikov (VA Filin), nadležen učinek na psiho-čustveno stanje osebe.