Raznolikost nadstropij v zasebni hiši

Gradnja 0 Comments
Raznolikost nadstropij v zasebni hiši

Tla v zasebni hiši – tipi tal in kako jih narediti sami

V procesu razvoja gradbenega projekta, na tak ali drugačen način, se postavlja vprašanje, na katerem ni nedvoumnega odgovora, kakšna bi morala biti tla v zasebni hiši. Lahko so lesene, betonske, razsute, kombinirane in druge strukture, ki imajo pozitivne in negativne strani. Pogosto so lastniki sami sprejeti za gradbena dela, da prihranite nekaj denarja. Naj razmislimo, katera tla so najbolje izdelana v zasebni hiši, glede na njihove glavne značilnosti in zaporedje njihove gradnje. Vizualno dopolni članek nam bo pomagal 29 fotografij.

Lesni premaz

Gradnja zasebne hiše je dolg proces, ki zahteva veliko časa, dela in financ. Mnogi, ki skušajo prihraniti denar, se odločijo za sam del dela. Kako narediti tla v zasebnih domovih, ne da bi pri tem uporabili gradbenike? Če želite, da je tla sama, je realno, če imate potrebne materiale, orodja in znanje.

Raznolikost nadstropij v zasebni hiši

Značilnosti vgradnje lesene plošče

Nato pokrijemo grobo podlago z izolacijsko plastjo najmanj 30 mm (uporabite žagovino in gline ali ekspandirano gline) in položite zaključno podlago (za to uporabite samo plošče iz mehkega lesa), privezujte ga.

Naprava tla v zasebni hiši na prvem in drugem nadstropju

Pri izgradnji zasebne hiše se postavlja zelo nujno vprašanje: kako narediti dobro in trdno tla. Kakšen način izbire naprave, tako da se kasneje kasneje vse talne obloge vračajo v daljši čas, vlažnost in hladnost pa je pozabil pot v vaš dom. V tem članku se bomo pogovarjali o tem, kako tla na prvem in drugem nadstropju zasebne hiše z lastnimi rokami. Hkrati bomo upoštevali sodobne načine urejanja in precej dobro poznane dokaze. In za večjo jasnost, spodaj dodamo fotografijo in video.

Raznolikost nadstropij v zasebni hiši

Dno naprave v zasebni hiši

Ko se gradi hiša, se problematika tla pojavlja predvsem zato, ker bo odvisna od moči prevleke, ohranjanja toplote v prostorih in s tem tudi zdravja prebivalcev. Postavitev tal v zasebni hiši je mogoče storiti na več načinov, vendar jih morate upoštevati, da ocenite prednosti in slabosti vsake možnosti.