Pvc plošče za zunanjo končno ceno

Namestitev 0 Comments

Ni zadovoljna s ceno?

Soočanje s fasado stavbe je zadnja faza izvajanja zunanjih gradbenih del. Visokokakovostno fasadiranje ne samo izboljša estetski videz stavbe, ampak tudi zvočno izolacijo, toplotno prevodnost, požarno odpornost, vzdržljivost in zanesljivost stavbe. Danes so za zunanjost hiše uporabljene različne vrste tiru, vključno s fasadnimi ploščami. Obstaja veliko vrst fasadnih panelov, ki se razlikujejo po barvi in ​​teksturi. Obloge za panele imajo visoko protikorozijsko učinkovitost, izdelki so enostavni za namestitev, enostavni za prevoz in nezahtevni za nego.

Pvc plošče za zunanjo končno ceno

Široka izbira

Opravljanje popravil v hiši, ena od pomembnih stopenj je, da končate stene zunaj. Zdaj precej skupnih sodobnih materialov, ki krasijo hišo. Hkrati pa niso le okras, temveč služijo tudi kot zaščita pred različnimi negativnimi okoljskimi dejavniki. In skoraj vsi gradbeni materiali za dekoracijo fasade v hiši kažejo toplotni učinek in dobro zvočno izolacijo.

Pvc plošče za zunanjo končno ceno

Prednosti Alta-Profile talne stran.

Alta-Profile Group proizvaja trajne in trpežne fasade (litje), ki posnemajo naravne materiale z litjem.
Fasadne plošče se lahko uporabljajo tako za klet zgradbe kot za celotno fasado, posamezne elemente (pritrjene cevi, stolpe, prehodi za pešce, strešne luči, nadgradnja nadstropja), pri gradnji ograj in ograj vrtov in drugih mest.
Alta-Profil sprednji (oblikovani) paneli so okolju prijazen, nestrupen, umeten material za končno obdelavo sten hiš. Videz plošč popolnoma kopira lepoto podobnih naravnih materialov, medtem ko je cena končnih plošč precej nižja.

Fasadne plošče za zunanjo hišo

Med drugim konča ščiti hišo pred agresivnimi dejavniki okoliškega sveta in to je še en odličen način za ustvarjanje dodatne toplotne zaščite, če izberete ustrezne plošče z izolacijo in zvočno izolacijo.

Pvc plošče za zunanjo končno ceno

PVC zunanji paneli – plastika na fasadi?

Polivinil klorid – cevi, cevi, linolej in seveda plošče za notranjo in zunanjo stran. Toda le, če so znotraj plošč sami pod zanesljivo zaščito sten, ali je mogoče uporabiti PVC plošče za zunanje delo, kjer jih čakajo številni testi?