Projekti v hiši z garažo

Gradnja 0 Comments
Projekti v hiši z garažo

Projekti v hiši z garažo

Možne so spremembe projektov mestnih hiš s garažo, predstavljeno na spletni strani (manjše spremembe v projektih se izvajajo brezplačno, pomembne spremembe – za majhno doplačilo). Vsi značilni projekti mestnih hiš s garažo so prilagojeni gradbišču (pod lokalnimi podnebnimi razmerami, tlemi) in želje kupcev, ki temeljijo na materialih sten – BREZPLAČNO (razen za projekte, ki so na voljo za akcijo s popustom).

Lepa zasnova mestnih hiš: fotografija, katalog

V zadnjem času je ta vrsta stanovanj vedno bolj priljubljena pri nas. Projekti sodobnih mestnih hiš ponujajo skoraj vsa podjetja, ki se ukvarjajo z načrtovanjem hiš.

Projekti v hiši z garažo

Projekti v hiši z garažo

Dejansko je mestna hiša z garažo vmesna možnost med stanovanjem v navadni stanovanjski stavbi in zasebno hišo, ki se lahko gradi iz skoraj vseh materialov, predvsem pa je, da jo pravilno postavimo v tloris, upoštevajoč vse značilnosti.

Projekti sodobnih mestnih hiš

Projekti z mestno hišo z garažo so najpogostejša različica hiše ali kočjega projekta, saj gradnja samostojne garaže včasih postane nemogoča zaradi omejenih površin ali značilnosti terena. Danes je avto sestavni del vsake družine. Projekti dvojnih hiš z garažo, ki se nahajajo ob hiši in so vgrajeni v njegovo stransko steno, omogoča zmanjšanje energetske izgube hiše, prihranek površine stavbe in zmanjšanje stroškov gradnje ločene garaže. Townhouses z garažo so lahko eno-zgodba, dvonadstropna, imajo podstrešje ali klet.

Garažo v mestnih hišah se lahko vgradi v hišo, pritrjena na hišo, samostojna ali kletna, pod zemljo, za 1 ali 2 avtomobila.

Projekti v hiši z garažo

Prednosti projekta Townhouse

Vrstna hiša je nizko rastna hiša, namenjena več družinam. Vsak apartma ima ločen vhod z ulice, včasih garažo in majhen kos zemlje. Izkazalo se je takšen hibrid stanovanja in hiše. Notranji prostor mestne hiše je organiziran tako, da je prvo nadstropje dnevni prostor, ki ga sestavljajo hodnik, dnevna soba, kuhinja in jedilnica, na vrhu pa nočno območje – spalne sobe družinskih članov, kopalnica in prostorna garderoba.