Projekti lesenih hiš iz hlodov

Gradnja 0 Comments
Projekti lesenih hiš iz hlodov

Hiše iz hlodov

Naravni les je trajni, trajni in estetski material, ki se že stoletja uporablja za gradnjo stanovanjskih zgradb in drugih objektov. V sodobni gradbeni industriji ta surovina ni le izgubila svoj vodilni položaj, ampak je nasprotno postala še bolj priljubljena. Danes, ko naravni trend postaja naraven in naraven, ljudje vse bolj izbirajo lesene hiše iz brisa.

Projekti lesenih hiš iz hlodov

Projekti lesenih hiš

Prihranite pri gradnji hiše, ne da bi pri tem ogrozili njegovo kakovost: izberite standardni projekt. Na strani smo postavili katalog projektov lesenih hiš, ki so jih oblikovali naši arhitekti in jih večkrat uteleša graditelj.

Projekti lesenih hiš iz hlodov

Hiše iz zaokrožene palice

Lesene hiše iz zaobljenega hlodovine so zahtevane pri sodobnih kupcih zaradi ekološke čistosti in varnosti. To so tople hiše, ki se ne bojijo hudih zmrzali, poleti pa zagotavljajo udobno notranjo mikroklimo zaradi naravnega prezračevanja in izmenjave toplote. Leseni borov les z aromo iglavcev svežino ugodno vpliva na zdravje ljudi in močno izboljšuje njihovo počutje. Ni več zdravo mesto za življenje kot hlevska hiša, ki privlači naravno lepoto naravnega lesa, harmonično se prilega okoliški naravi. Hiša iz okroglega lesa spominja na čudovito palačo ali kočo, iz katere diha magija in zgodovina. Prijetna za oči, bogate barve in zaobljeni hlodi dajejo stavbi edinstveno eleganco.

Projekti lesenih hiš iz hlodov

Hiše iz hlodov

Podjetje "ECO-TECH" gradi hiše iz zaokroženih hlodov, razvija čudovite, udobne, funkcionalne in kakovostne projekte hiš iz zaobljenih hlodov, ob upoštevanju individualnih želja vsakega naročnika. Ob lastni proizvodnji in dolgoletnih izkušnjah na gradbenem trgu nam omogoča, da optimiziramo stroške in strogo sledimo tehnologiji gradnje hiš iz zaobljenega dnevnika.

Projekti lesenih hiš iz hlodov

Hiše iz hlodov. Prodaja hlodov

Gradnja hiš iz zaokroženih hlodov danes ostaja ena najprimernejših tehnologij glede na stroške na kvadratni meter gradnje, hitrost gradnje in obratovalne stroške. Izdelava zaobljenega dnevnika zagotavlja enotne in natančne dimenzije stenskih delov, ki se prilegajo brez reže.