Projekti hiš na 4 hektara zemlje

Gradnja 0 Comments
Projekti hiš na 4 hektara zemlje

Gradimo hišo na 4 hektarja

FORUMHOUSE član Andrei, z vzdevkom GOOSE, imel parcelo štirih kvadratnih metrov v vrtnarjenju Razl in dacha v Sinyavinu. Na družinskem svetu je bilo v Razlivu sklenjeno zgraditi kočo. Andrew je samozavesten v svojih sposobnostih odločil obvladati modrost gradnje sami. Iskanje informacij na internetu ga je pripeljalo do FORUMHOUSE, kjer se je zadrževal, pripravljal se je za prihodnjo gradbišče.

Projekti hiš na 4 hektara zemlje

Gradnja hiš na treh hektarjih zemlje

Gradnja hiše na 4 hektarjev se zdi nemogoča misija, vendar ni. Na takem ozemlju je zelo pomembno izvesti natančne izračune in ugotoviti, koliko prostorov potrebujete za udobno bivanje v prostoru. Ali je mogoče zgraditi stavbo za stalno stanovanje prebivalcev? To je resnična naloga, vendar je zelo pomembno izbrati pravo vrsto gradnje. V našem članku bomo upoštevali vse odtenke projekta za tako parcelo.

Projekti hiš na 4 hektara zemlje

Kako opremiti majhno območje?

Pred načrtom morate razumeti, kaj potrebuje celotna družina. Če družino sestavljajo trije ali štirje otroci, je treba določiti, kje bodo odrasli počivali in igrali otroke. Treba je zagotoviti, da so vsi na spletnem mestu udobni in zanimivi kadarkoli. To so lahko npr. Hiše za otroške igre ali kolesarska steza. V bližini hiše lahko uredite tlakovano območje (dvorišče), kjer se zbere celotna družina.

Kako zgraditi hišo na 4 hektarja. Projekti, nasveti, oblikovanje fotografij

Notranja in zunanja dekoracija sten, odvisno od želja kupca.

Glavne prednosti uporabe okvirne tehnologije:

Visoke stopnje gradnje okvirja;
Prijaznost do okolja;
Različne arhitekturne rešitve;
Brez krčenja;
Pomanjkanje sezonskosti;
Tovarniška montaža;
Varčevanje z energijo;
Enostavnost gradnje okvirja;
Hiša nižje cene hiše.

Projekti hiš na 4 hektara zemlje

Lepi projekti hiš za ozke ploskve: katalog, fotografija

Celotni 4 vezavi ali samo 4 vezavi? Če vzamemo ceno takšne ploskve nekje v moskovski regiji kot referenčno točko, potem lahko rečemo, da je to zelo veliko. Če nas vodijo želje, da bi zgradili hišo za stalno prebivališče na 400 kvadratih, se bodo pojavili dvomi, ali ni dovolj? Precej, toda iščem dom.