Projekti enonadstropnih betonskih blokov brezplačno

Tehnologija 0 Comments
Projekti enonadstropnih betonskih blokov brezplačno

Projekti enonadstropnih hiš iz pene

Vsi značilni projekti hiš iz blokov pene in plinskih blokov do 100 m2. se prilagodi gradbenim območjem (tlemi in lokalnim podnebnim razmeram) in željam kupcev za materiale sten – BREZPLAČNO (razen projektov, ki so na voljo za akcijo z popustom). Če je potrebno, se lahko na standardni zasnovi pene betona in gaziranega betona do 100 m2 predstavijo dodatni modeli (manjše spremembe v projektih so BREZPLAČNE, pomembne spremembe se opravijo za manjše doplačilo).

Projekti enonadstropnih betonskih blokov brezplačno

Projekti hiš iz blokov pene v enem nadstropju

Vsi značilni projekti enonadstropnih betonskih blokov so prilagojeni gradbenemu območju (tla in lokalne klimatske razmere) in želje kupcev za materiale sten – BREZPLAČNO (razen projektov, ki so na voljo za promocijo s popustom). Po potrebi se lahko v enem nadstropju spremenijo standardne izvedbe hiš iz pene blokov (plinskih blokov) (manjše spremembe v projektih so BREZPLAČNE, pomembne spremembe – za manjše doplačilo).

Projekti enonadstropnih betonskih blokov brezplačno

Lepi projekti pene betonskih hiš: fotografija, katalog

leto, se jih nadomesti z vključitvijo projektov hiš iz pene blokov. Pregledi takšnih hiš so v večini primerov pozitivni, predvsem zaradi dobre toplotne prevodnosti novih materialov. Načrtovanje blokov pene za bogato zbirko je predstavljeno v najbolj originalnih različicah.

Projekti enonadstropnih hiš iz blokov pene: značilnosti in primeri fotografij

Izbira gradiva in tehnologija gradnje stanovanj je vedno pomembna težava. Vsakdo želi zgraditi ne le lepo in prostorno hišo, ampak hkrati zanesljiv in vzdržljiv, plus. z razumnim razmerjem med ceno in kakovostjo, brez nepotrebnih naložb pri gradnji dostojnega zneska.

Brezplačen projekt enoknjižne hiše pene št. 92/59

Če želite poiskati projekt koče, dupleksa ali kopel, ki ga potrebujete, uporabite obrazec za iskanje pametnega filtra, ki se nahaja v spodnjem levem kotu strani vseh delov kataloga (pod stranskim menijem). Vse projekte si lahko ogledate tudi na enem seznamu na eni strani, tako da odprete stran »Zemljevid« ali po tej povezavi.