Projekt stanovanjske kopeli

Gradnja 0 Comments
Projekt stanovanjske kopeli

Obrazec za iskanje

Stanovanjska kopel mora omogočati udobno bivanje v njem za stalno najmanj dve ali tri osebe. To je lahko celoletno in sezonsko. V prvem primeru boste morali poskrbeti za učinkovit sistem ogrevanja in opremiti visoko kakovostno toplotno izolacijo vseh prostorov. Če se stavba izračuna, da ostane v njej le v topli sezoni, toplotna zaščita in ogrevanje ne zahtevata znatne naložbe delovne sile in opreme.

Projekt stanovanjske kopeli

Okrogla kopel profiliranega lesa: poceni in s koristmi za zdravje!

Podjetje BytStroy, ki je neposreden proizvajalec profiliranega lesa, bo v najkrajšem možnem času izvedlo gradnjo kopalnice na ključ. Gradbena dela se izvajajo v Velikem Novgorodu, Moskvi in ​​Moskvi. Delamo po najbolj dostopnih cenah v regiji brez mreže posrednikov. Podjetje BytStroy je v dogovoru s stranko pripravljeno dobaviti že pripravljeno kopel iz profilirane palice in drugih regij Ruske federacije.

Projekt stanovanjske kopeli

Kopalnica z dnevno sobo: projekti funkcionalnih zgradb

Bath je priljubljeno mesto za vso družino, kjer smo odpravili napetost, okrepili imuniteto in zdravje. Poseben interes za nas so kopalni projekti z dnevnimi prostori, nameščenimi čez steno ali nadstropje, pa tudi na podstrešju.

Projekt stanovanjske kopeli

Kopalni projekti v Ukrajini

Kopel, katerega gradnja je nepredstavljivo brez dobro razvitega projekta, je precej zahteven element kompleksa zgradb, ki dopolnjujejo hiše na deželnih zemljiščih. Ruska kopel, klasična (finska) savna ali druge bolj eksotične kopeli v glavah naših ljudi so ena od bistvenih točk visokokakovostne rekreacije (ribolov, lov, prijazno srečanje na svežem zraku). Kaj je v resnici logično – obisk kopeli vključuje očiščenje in obnovo telesa, olajšanje stresa (to je psihološka sprostitev), očitno izboljšanje fiziološkega stanja telesa in pozitivnih čustev.

Projekt stanovanjske kopeli

Projektna kopel s podstrešjem in balkonom

Glavna prednost lesenih kopaliških hiš z mansardom je prisotnost dodatnih bivalnih prostorov, ne da bi se povečala skupna površina in lep zunanji del stavbe. To je najboljša in praktična rešitev za veliko družino in za tiste, ki radi sprejemajo goste.