Projekt kopeli s streho

Gradnja 0 Comments
Projekt kopeli s streho

Kopel z nagibno streho

Če strešna površina ne presega 15 m2, je naprava takšne strehe enostavna in poceni. To je najbolj proračunska možnost. S povečanjem površine strehe se stroški znatno povečajo zaradi dodatnih podpor in gred, ki se v tem primeru uporabljajo.

Projekt kopeli s streho

Kako zgraditi kopel s streho strehe: navodila po korakih

Vendar pa se gradnja takšne strehe ne morete približati z nepazljivostjo – obstajajo nekatera pravila v zvezi z zasnovo take strukture. Samo malo arhitekt, pomislite, da je vse pravilno – in vaša kopel z nagibom do strehe bo vse zavidati!

Projekt kopeli s streho

Spuščena streha za kopel – ali je to vredno ali ne? Realne ocene

Prišel sem do zaključka, da so enostopenjske strehe najboljša možnost za kopeli majhnih in srednje velikosti. Kljub številnim prednostim, za svojo kopel sem izbral dvojno streho. Zakaj sem se tako odločil, bom povedal na koncu članka.

Projekt kopeli s streho

Kopel s sliko na streho

Večina kopeli, njihovi lastniki poskušajo graditi v obliki posameznih stavb, ki jih iz hiše izločijo v osamljenem in čistem kotičku poletne koče ali zasebnih gospodinjstev. Včasih je izbira kraja, kjer se načrtuje gradnja kopalnice, narejena z željo, da bi zgradbo skril pred očarljivimi očmi, pogosteje pa je lokacija "vezana" na vir vode, lesa ali plina, ki poskuša postaviti parno sobo na odtočni strani glavne stavbe ali tako, da sonce segreva streho v kopeli.

Projekt kopeli s streho

Savna z gazebo pod eno streho – projekti + graditi svoje roke

Projekt kopeli s streho in teraso ima impresivne dimenzije. Njene dimenzije vključujejo gradnjo zgradb od 4 do 9 metrov. Skupna uporabna površina stavbe, ki združuje vse elemente kopeli s stransko streho, je 35 kvadratnih metrov. m. Prostorna parna soba s kopalnico in prostorom za počitek ima dostop do ene proste verande. Projekti kopeli s streho strehe so v velikem povpraševanju med razvijalci in se pogosto uporabljajo v državah primestnih območjih. Takšni modeli omogočajo prihranek dodatnih denarnih sredstev. Podjetje "Lesoresurs" nudi namestitvene storitve za lesene objekte po konkurenčnih cenah.