Projekt hiše s garažo in savno

Namestitev 0 Comments

Hiša projekt do 150 m2 M. Z garažo Z200

Pošljite zahtevo za izračun ocen v eni ali več gradbenih podjetjih.

Vsaka od teh podjetij bo pripravila podatke o stroških gradnje tega objekta.
Izberite gradbenih podjetij v regiji, gradnjo in pritisnite "pošlji".

Projekt hiše s garažo in savno

Savna v hiši ni razkošje – to je koristen in prijeten dodatek.

Skupna površina – 217,67 m², 2 spalnici, dnevna soba, kuhinja, kopalnica, kopalnica, hodnik, garderoba, veranda, salon, parna soba, pomožne sobe, ena nadstropna hiša z garažo in savno.

Lepi projekti hiš s kopeljo: foto katalog

Hiša z garažo za dva avtomobila ima lahko dva dela vrat in eno trdno snov. V nekaterih primerih je mogoče na obeh straneh hiše namestiti garaže za dva avtomobila, to je racionalno, če je postavljeno na omejenem območju ali z redko uporabo drugega avtomobila.

Z49 – projekt končnega opečnate hiše z garažo in savno

Dokončan projekt opečne hiše z garažo Z49 privlači pozornost s svojo kompleksno, a hkrati elegantno fasado. Okna na podstrešju se uspešno združita s kompleksno konfiguracijo strehe. Garaža je priključena na hišne uporabne prostore, kar povečuje udobje shranjevanja gospodinjske opreme in razpakiranja nakupov.
Od glavnega vhoda imamo majhen hodnik z garderobo in dostop do kotlovnice. Nato premimo v udobno dnevno sobo, ki je konvencionalno razdeljena na prostor za sprostitev s kaminom in jedilnico. Iz dnevne sobe lahko pridete do dvorišča z žara. Na prvem nadstropju je tudi ločen prostor.
V drugem nadstropju so 3 spalnice, od katerih ima ena lastno garderobno sobo in veliko kopalnico, ki vključuje namestitev savne.
Končni projekt opečne hiše z garažo Z49 je primeren za ljubitelje moderne arhitekture, kar je pomembno udobje in funkcionalnost.

Hiše s kopalnico, savno in garažo

Izbira projekta za hišo je pomemben postopek. Če želite dobiti zanesljivo in udobno stanovanje, morate posvetiti veliko pozornost postavitvi in ​​razpoložljivosti vseh potrebnih objektov in elementov. V fazi načrtovanja lahko še vedno uresničite vse pripombe in želje lastnika prihodnjega doma.