Primeri ocen za fasadno izolacijo

Stroški 0 Comments
Primeri ocen za fasadno izolacijo

Ocene za fasadno izolacijo

Sprednji del katere koli zgradbe zahteva primerno zaključno obdelavo, v nekaterih primerih popravilo in izolacijo. Stroški zadnje vrste dela se izračunajo na podlagi značilnosti proizvodnje in uporabljenih materialov.

Primeri ocen za fasadno izolacijo

Primer priprave kostume za popravilo fasad

Ko je treba okrepiti strukturne elemente stavbe, na primer zaradi razpok na stenah ali v temeljih, seveda je treba opraviti rekonstrukcijo ali večja popravila, kot je navedeno v delu 46 stavbnih zbirk, pa tudi stopnje fasade, ometov, barv in drugih zaključnih del. Oddelek 1 oddelka o rekonstrukciji stavb in objektov vsebuje standarde za krepitev konstrukcijskih elementov sten, temeljev, stebrov, stropov, nosilcev. Na primer opečne stene, predelne stene in stebri so ojačane z armiranobetonskimi vložki, držali, kovinskimi vrvicami, profilnim in jeklenim pločevinam. Obstoječe kovinske konstrukcije se okrepijo z varjenjem nad zvari, izravnavanjem, odstranjevanjem razpok z električnim varjenjem. V 2. delu se obravnavajo dela na področju nadomeščanja tal, demontaže in vgradnje tal, kovinskih konstrukcij, odstranjevanja mavca itd.

Primeri ocen za fasadno izolacijo

Vzorec ocen "izolacija in dekoracija fasad hiše"

Ocena mokre fasade je potreben dokument. Z njeno pomočjo informacije o materialih in delu postanejo čim bolj jasne kupcu, ob koncu dela pa bo imel tudi uradno potrditev tehnologij, ki se uporabljajo pri gradnji stavbe.

Primeri ocen za fasadno izolacijo

Meritve fasade, kateri podatki so potrebni za načrtovanje izolacije.

Vsaka ocena se opravi na podlagi količin (m2, m3, m.p.). Katere informacije so potrebne za izračun stroškov fasadne izolacije? Preden nadaljujete z meritvami fasade, morate jasno vedeti, kaj potrebujete in zakaj potrebujete.

Primeri ocen za fasadno izolacijo

Mokra fasada – tehnologija fasadne izolacije

Upoštevajte tehnologijo fasadne izolacije na primeru našega predmeta. Ta izolacijska tehnologija se imenuje "mokra", zato tukaj ne potrebujem posebnih razlag, ker je fasada pripravljena za barvanje po izolaciji. Danes toplo z mineralno volno ali, kot v našem primeru, polistirenska pena 25. Gostota, širina 100 mm.