Priljubljeni slog notranjosti 2016

Notranje 0 Comments
Priljubljeni slog notranjosti 2016

Intenzivne barve – priljubljene barve v notranjosti leta 2016

V današnjem hiperaktivnem svetu je funkcija doma zmanjšana na minimum – za počitek, sprostitev, spanje. Nič v hiši ne bi smelo ovirati teh treh medsebojno povezanih procesov, nasprotno – vsaka stvar je oblikovana tako, da prispeva k temu v največji možni meri. Poleg tega sodobna hiša je veliko več kot štirje steni. Kako je to mogoče? V našem gradivu preberite o trendih v notranjosti leta 2016.

Priljubljeni slog notranjosti 2016

Modna notranjost 2017: 7 priljubljenih stilov

Načrtovanje za popravila? Nato spoznajte sedem vodilnih stilov notranje opreme. Opisi in fotografije spodaj vam bodo pomagali izbrati modni konec, pohištvo in dekor za vsako sobo, ki bo ustrezala glavnim trendom leta 2017. Naučili se boste skrivnost priljubljenosti podstrešja in Provence, kako ustvariti sodoben notranji dizajn s starimi stvarmi in še veliko več. Bodite v trendu!

Priljubljeni slog notranjosti 2016

Modne barvne kombinacije pri oblikovanju apartmaja 2018

Pozabljeni že več let, so se stopnice v letu 2018 spet začele uporabljati v notranjosti. Samo ti niso isti, ki so nam znani iz projektnih projektov iz "ničelnih" konstrukcij z modnim dekorjem iz suhih zidov. V notranjosti zgoraj vidimo zelo lakonični svetlobni oder, zaradi česar je soba konvencionalno razdeljena na spalni prostor in majhen garderobo.

Priljubljeni slog notranjosti 2016

Oblikovalski svet: 26 novih notranjih trendov

Da, zdi se, da je čas, da se opeka zavzame za "nišno" rešitev (tj. "Ne vedno" in "ne vsi", ampak "na nekaterih mestih" in "če je potrebno"). Boli veliko ljudi, ki so živeli med opeko, je spoznal nekaj neugodja.

Priljubljeni slog notranjosti 2016

Trendi oblikovanja notranjosti v letu 2016

Ekološko prijazna zasnova ne odstopa od položaja vodilnega trenda zadnjih nekaj let. Želja po naravnih materialih je pomembna tudi leta 2016, vendar bodo dekorativni elementi nastavili ton: osredotočili se bomo na ustvarjanje harmonije in udobja doma. Ne boste morali drastično spremeniti prostora: samo dodajte podrobnosti in premagajte znano notranjost. Skupaj z oblikovalcem biroja Romanoff & Wood povemo glavne nove trende.