Pribor za sanitarne predelne stene

Montaža 0 Comments
Pribor za sanitarne predelne stene

Skladiščni program

Fitingi za sanitarne predelne stene – program 500-SS v katalogu družbe PBA, ki proizvaja opremo iz najbolj zanesljivih materialov, najbolj odporna na uničevanje, korozijo in korozivno okolje. Vsestranska oprema in enostavnost vgradnje zagotavljata hiter sprejem želenega rezultata in montažna shema je razumljiva tudi za otroka.

Pribor za sanitarne predelne stene

Armature za sanitarne predelne stene

Fitingi za particije niso samo komponente, ki zagotavljajo funkcionalnost in dajejo santeh particije končni videz. Dnevno število odprtin vrat v javnih straniščih znaša na stotine. Glede na intenzivnost bremena mora biti visoka zanesljivost vseh pritrdilnih elementov in kakovost sestavnih delov. Armature za sanitarne predelne stene so predmet najstrožjih zahtev, njegova izbira pa mora biti upravičena z vseh strani, in ne samo na podlagi proračunskih vidikov. V tem primeru so "poceni", "kakovostni" in "trpežni" slabo skladni koncepti. Toda "lepota" bo prisotna v vseh kombinacijah.

Pribor za sanitarne predelne stene

Pribor za sanitarne predelne stene serije PF

Glavna dejavnost podjetja je proizvodnja in montaža straniščnih kabin, pralnih predelov, predelnih sten, drsnih in tečajnih notranjih vrat, pohištva športnih omar. Z leti smo pridobili status zanesljivih partnerjev vodilnih evropskih in azijskih proizvajalcev sestavnih delov za naše izdelke.

Pribor za sanitarne predelne stene

Armature za sanitarne predelne stene

V standardnem kompletu sanitarnih predelnih plošč iz iverne plošče na Comfort profilu se uporabljajo zanesljivi priključki: Euro Mini zanke, standardni nosilci z navojnim vtikačem, ročaji vrat in omare omare. Če želite, da se druga oprema uporablja pri izdelavi vaših predelnih sten, lahko iz kompleta, ki je predstavljen spodaj, izberete katerokoli opremo.

Sistem "T-20" – aluminijast profil za sanitarne prostore, stranišče, tuš kabine in predelne stene

Sistem "T-20" vključuje šest vrst aluminijastih profilov, ki opravljajo funkcije podpornega okvirja in polnjenje meje. Vsi profili imajo visoko kakovostno anodizirano srebrno barvno prevleko (na zahtevo je možno izdelati profil v drugih barvah).