Prezračena fasada porcelanskih ploščic dwg vozlišč

Montaža 0 Comments
Prezračena fasada porcelanskih ploščic dwg vozlišč

Vzdolžne prezračevane fasade ZERRINGER

1. Skupina strukturnih enot za prezračevane fasade ZERRINGER za obloge z aluminijastim kompozitom vključuje 35 listov, izdelanih v formatu dwg v AutoCAD 2007. Komponente vključujejo povezave z okenskimi in vratnimi strukturami, sistemi namestitve za obrnjene sisteme itd. Ta niz vozlišč vam omogoča, da bistveno pospešite razvoj projekta obloge z aluminijastimi kompozitnimi ploščami z uporabo sistema ZERRINGER.

Prezračena fasada porcelanskih ploščic dwg vozlišč

Vrezovanje fasade porcelanskega lončka na tečaj – risba v AutoCAD

Tehnične rešitve albuma in pritrdilne točke iz porcelana. Soočanje s fasado granita. Prezračena fasada. Ventilirane fasadne vozlišča v Dwg. Risbe posameznih elementov sistema, sklopov in montažnih možnosti za prezračevane fasadne elemente v formatu DWG (AutoCAD) lahko prenesete. Prenesite dwg vozlišča strehe, fasade. Samoprezni vijaki za sendvič plošče v formatu dwg. EDITED FORMAT – projekt oblikovanja dela (Word – doc), Master načrt (AutoCad 2010 – dwg).

Prezračena fasada porcelanskih ploščic dwg vozlišč

Dodajte komentar

Aluminij je manj korozivna kovina kot pocinkano jeklo, vendar ima večjo stopnjo toplotne razteznosti kot jeklo. Podsistemi so narejeni iz aluminija z navpično metodo nosilnega profila. Tališče aluminija je približno 660 ° C in če je v stavbi, kjer lahko temperatura doseže 900 ° C, se lahko zgodi fasadni propad, ki se je večkrat pojavil v stanovanjskih zgradbah. Za preprečevanje takih primerov imajo prezračevane fasade požarne odklopne elemente.

Ventfasad Stoneware Dwg

Podjetje OLMA ponuja prezračevano fasado iz porcelana. Montaža porcelanskih ploščic. Naš telefon v Moskvi: +7 (495). Priporočila za načrtovanje in namestitev tehničnih rešitev za INSI fasadni sistem z vlakno cementnimi ploščami za album.

Prezračevane fasadne enote: instalacijske funkcije

Prezračene fasade (tudi prezračevalne fasade, tudi fasade so nameščene) so danes ena najbolj priljubljenih rešitev za zunanjo dekoracijo stanovanjskih in javnih zgradb. Za to je več razlogov – to so odlična izvedba fasad vgrajenega tipa, estetski videz končne površine in relativno enostavna namestitev…