Prezračena fasada iz opeke ploščice cena

Namestitev 0 Comments

Klinker prezračevani fasadni konstruktor

Prezračene fasade – dobra rešitev, ki se pogosto uporablja na ukrajinskem trgu. V zadnjih letih so se pojavile tudi rešitve za pritrditev klinker plošč na prezračevani podsistem. So način montaže posebej izdelanih ali obdelanih klinker ploščic na vodilih kovinskega okvirja, ki je pritrjen na steno objekta. Posebna geometrija profila in ploščice omogoča enostavno namestitev in, če je potrebno, demontažo ploščic.

Cena zavese in tehnične značilnosti fasade

Zasebna hiša za vsakega od nas ni le veliko prostora in svežega zraka, ampak seveda toplino, udobje in udobje. V to pomembno vlogo igra pristojna izolacija že zgrajene hiše ali med gradnjo novega samostana.

Prezračena fasada iz opeke ploščice cena

VENTILIRANA FASADA – SCANROK

Ni skrivnost, da je eden od najboljših materialov našega časa klinker in, v skladu s tem, klinker ploščice, klinker opeke, klinker tlakovanje kamnov. Ta trajni naravni material presega skoraj vse druge materiale v kvaliteti in lepoti.

Prezračena fasada iz opeke ploščice cena

Fasadni podsistem Clinker

Naše podjetje ponuja namestitev prezračevane fasade klinker ploščic v skladu s tehnologijo brez fugiranja. Ta tehnologija vam omogoča, da popolnoma opustite uporabo mokrih rešitev, ki neposredno vplivajo na vzdržljivost fasade. Šivi, ki jih nosijo cementni materiali, niso sami trajni in prispevajo k nastanku belih madežev med kristalizacijo soli in prispevajo k vstopu vlage v elemente obloge, ki lahko po zamrznitvi uničijo ploščice, kar pa bo zahtevalo drago popravilo. Tehnologija brez injekcije je brez takšnih pomanjkljivosti in prenaša pogoje. In raztezanje temperature fasadnega sistema kovin v celoti ne pokvari integritete obrnjenih ploščic.

Prezračena fasada iz opeke ploščice cena

Prezračene fasade klinker ploščic

Gradbeno podjetje "Alpika" izvaja postavitev prezračevanih fasad klinker plošč (pod opeko) po celotnem ciklu, od nastanka projekta do dostave končnega predmeta na stranko. Celostni pristop k postavitvi fasad na tečajih omogoča učinkovito uporabo edinstvenega kadrovskega in proizvodnega potenciala podjetja ter ponudi najugodnejše pogoje za sodelovanje.