Prenos kopalnice v dnevni sobi

Postavitev 0 Comments
Prenos kopalnice v dnevni sobi

Prenos kopalnice

Želja lastnika stanovanja je povsem razumljiva, da bi bila udobnejša, še posebej glede projektov nekaterih stanovanjskih stavb. Obenem pogosto lastnik ne zanima vprašanja gradnje ali pravnih norm in je treba vse "udobje" prestrukturirati. Premestitev kopalnice je načrtovana precej pogosto in v nekaterih primerih, na primer s popolno spremembo v postavitvi stanovanja, je preprosto potrebno.

Prenos kopalnice v dnevni sobi

Lahko ali ne: 10 primerov najpogostejših vrst sanacije

Če načrti za preurejanje vašega doma postanejo več kot le preureditev, prej ali slej boste neizogibno naleteli na problem ponovnega razvijanja. In tukaj lahko pride do velikega števila vprašanj, saj je sprememba že omejena z zakonodajo in morate vedeti, kaj lahko in ne more storiti. Razumemo skupaj na konkretnih primerih.

Prenos kopalnice v dnevni sobi

Glavni meni

Ponovna izgradnja kopalnice so pogosto izvajali lastniki. Ta vrsta dela vključuje: združevanje / ločitev kopalnice, zamenjavo in prenos sanitarne opreme, razširitev kopalnice v nestanovanjske prostore, urejanje druge kopalnice v nestanovanjskih predelih, premikanje kopalnice ali stranišča v hodnik. V tem članku bomo več govorili o premikanju stranišča v hodnik.

Prenos kopalnice v dnevni sobi

Prenova stanovanj

Tudi če ste pridobili dobro postavitev stanovanj v novi stavbi ali manj uspešni v starih stavbah, bodo najverjetneje bili trenutki pri načrtovanju, ki vam ne ustrezajo všeč vi in ​​vaši družini. Morda je to število prostorov (dodal bi – na primer za vsakega od otrok boste morda potrebovali pisarno, čeprav je zelo majhen in intimen, ali pa želite združiti prostor sosednjih prostorov in ga odpreti ter brezplačno) ali velikost kopalnice, območje koridorja (pogosto okrog 20 neuporabnih kvadratnih metrov, tudi v relativno majhnih stanovanjih) itd.

Prenos kopalnice v dnevni sobi

Po zakonu: sanacija sanitarij je dovoljena

Če ni težko, povej mi, prosim, takšen trenutek, ali sem pravilno razumel: lahko premaknete kombi v velikem hodniku in lahko potem povečate kuhinjo z uporabo praznega prostora kopalnice? Pravzaprav, pod sosedami san.uzom bo tudi moja kuhinja.