Prenesite gradbene mostove

Betonski 0 Comments
Prenesite gradbene mostove

Bridge Constructor

Ta igra se bo začela z močnim potresom. Vsa dejanja potekajo na otokih, kjer živijo nekateri ljudje Kamathuga. Zaradi tega strašnega naravnega pojava so bili uničeni vsi mostovi. Zdaj se domačini ne morejo premikati med otoki.

Mostni konstruktor

Bridge Constructor na Androidu – neverjetno igro v slogu urbanističnega načrtovanja. Samo v tem primeru je treba graditi ne mesta, ampak mostove. Za to potrebujete 4 vrste gradbenega materiala: betonski stebri, jeklo, les in kabli. In boste morali graditi mostove na raznoliki pokrajini – od podzemelj in kanjonov do rek, itd. Pri gradnji upoštevajte kazalnike stabilnosti in obremenitev mostu! Poleg same stavbe še vedno morate izpolniti oceno in priporočljivo je, da ne samo srečate, temveč čim bolj gospodarno, vendar trdno in v skladu s pravili, da zgradite zahtevano strukturo. Bolje, da to storite, večji bo bonus, ki ga boste prejeli, kar bo znatno poenostavilo nalogo v naslednjih stopnjah! No, na koncu je vredno omeniti pisane grafike in realistične fizike!

Prenesite gradbene mostove

Vi ste ljubitelj razburljivih strategij, lažje je, da sedite in razvijate načrte za napad in obrambo, kot pa, da bi teče in ustrelil, potem morate definitivno prenesti strategije iger prek torrent iz naše storitve na svoj računalnik. Le tukaj boste našli nove strategije za izdajo leta 2012. Tukaj in samo tukaj lahko brezplačno prenesete igre brez dodatnega časa in denarja ter brez registracije.

Prenesite gradbene mostove

Opis

No, na splošno je precej spodoben gradbeni simulator. Izkazalo se je ne tako čudovito, vendar je v ozadju številnih podobnih iger videti dobro, večina teh iger je všeč pri gradnji hiš in proti njim gradnja mostov izgleda kot nekaj novega, izvirnega in na splošno veselega. Veliko prijetnih ur sem igrala in enkrat igrala.

Trenutno je ogromno število iger o gradnji mostov in, kot se zdi, prineslo nekaj novega v ta žanr, je postalo skoraj nemogoča naloga, vendar je studio Dry Cactus uspel. Razvijalci so predstavili svojo lastno vizijo igre o gradnji mostov – svetlo, vznemirljivo puzzle igro Poly Bridge.