Pregrade iz plinskega bloka

Debelina 0 Comments
Pregrade iz plinskega bloka

Predelne plošče gaziranih betonskih blokov: zidovi, dimenzije in debelina predelnih pločevinastega betona.

Prva faza namestitve naj bi začela z označevanjem. Črta se črpa na tleh, kjer bo pregrada potekala. Nadalje, ob označevalni liniji je postavljen ruberoidni trak. Lepilna zmes je treba nanesti na strešni material in na območju spojev prezračevanih betonskih sten s steno. Prvo vrsto zidarjev je treba zgraditi na ravni stavbe. Steno je treba povezati s predelno steno s pomočjo pritrdilnikov za železo, upognjene pod pravim kotom, ki so pritrjene s sidri, vijaki. Pregradne stene iz gaziranega betona se enostavno montirajo, vendar pa ta postopek zahteva posebno vedro enake širine kot bloki.

Pregrade iz plinskega bloka

Pregrade iz betonskih blokov naredijo sami

Pogosto je v procesu popravila potrebno postaviti particije, zato pogosteje uporabljajo plinski beton (plinski silikat). Je lahka – včasih tehta manj kot opeka, hitro stene. Ker stene betoniranega betona postavljajo v apartmajih in hišah, ne glede na to, na kakšne so nosilne stene.

Pregrade iz plinskega bloka

Pregradne betonske pregrade

Zaradi naraščajoče priljubljenosti betonskega betona se vedno bolj uporablja pri gradnji notranjih sten. Stene betonskega betona so lahko debele 10 cm, 15 cm, 20 cm, gostota D500. Tako polaganje se lahko izvede na stropih in na tleh.

Pregrade iz plinskega bloka

Notranje predelne stene iz gaziranih betonskih blokov

Notranje stene ustvarjajo udobje, delijo hišo na funkcionalne cone. Pregrade iz gaziranega betona absorbirajo hrup iz sosednjih prostorov, lahka, pravilna oblika. Imajo več prednosti pred drugimi gradbenimi materiali. Poznate tehnike dela z poroznim betonom, lahko s svojimi rokami hitro zgradite predelne stene.

Pregrade iz plinskega bloka

Pregrade iz gaziranih betonskih blokov (glavni razred)

Delo pri gradnji predelnih sten iz blokov z lastnimi rokami se dejansko začne z nakupom materialov in dodatnih elementov. Potrebno je kupiti blokove, lepilne malte, sidra in orodja. Izračunajte število blokov je zelo preprosto: ugotovimo, kje je stransko območje vsakega bloka, poskusite na površini stene in kupite 3-4 blokov več, kot se je izkazalo.