Prednosti in slabosti vitražnega stekla

Gradnja 0 Comments
Prednosti in slabosti vitražnega stekla

Vitraž – možnosti in aplikacije

Sodobni videz supermarketov, poslovnih centrov, nakupovalnih in zabaviščnih kompleksov, vodnih parkov in drugih javnih objektov daje vitražnim steklom. Brez nje je nepredstavljivo gradnja športnih kompleksov in hotelov.

Prednosti in slabosti vitražnega stekla

Vitraž

Vitraž, ki se pogosto uporablja na fasadah stavb in objektov, jim daje sodoben videz, izvirnost in estetiko. V preteklosti se vitrina uporablja predvsem na javnih zgradbah, kot so nakupovalna središča ali hoteli.

Prednosti in slabosti vitražnega stekla

Vedno
v razpoloženju

Sodobno vitražno okno je izviren, praktičen in funkcionalno koristen način oblikovanja fasad hotelov, nakupovalnih centrov, športnih kompleksov in drugih predstavljivih predmetov. Njeno bistvo je v uporabi prosojnih struktur kot popolnega sredstva za ograjevanje prostorov z ulice. Zahvaljujoč izboljšanju tehničnih in operativnih lastnosti vitražnega stekla je ta tehnologija postala na voljo za oblikovanje zasebnih hiš. Na primer, vedno bolj priljubljena je individualna zasnova vitraža za domove, balkone, rastlinjake, mansarde, zimske vrtove in terase.

Prednosti in slabosti vitražnega stekla

Vitražna fasada: oblikovne značilnosti

Hlada iz oken je normalna (mimogrede, dvokomorna dvojna stekla so zelo koristna na teh mestih), in s pravilno zasnovo ogrevalnega sistema, ogrevalni inženir (star 35 let) reši to težavo: v tleh pred montažo namestijo takšne radiatorje ". Pojavljajo se s tlemi in ustvarjajo navzgor toplega zraka, ki kompenzira prehlad od oken.

Prednosti in slabosti vitražnega stekla

Panoramska okna: prednosti in slabosti

Oh, kako dih jem, ko imate priložnost razmišljati o lepoti tega sveta, ne da bi zapustili udoben dom. Sedite na udobnem stolu s skodelico kave ali kozarcem vina, opazujte spremembe sezone ali luči velikega mesta. Na srečo imajo mnogi danes priložnost, da uredijo tako neverjetno iluzijo. In sploh ni pomembno: ste lastnik vaše hiše ali mestnega stanovanja. Prišli boste do pomoči panoramskih zasteklitev, ki se prav tako uporablja na balkonu in v koči. Vendar pa velika okna imajo svoje prednosti in slabosti. Zahteva za tako oblikovalsko odločitev je popolnoma drugačna od običajne zasteklitve.