Pravilno namestitev kanalizacijskih cevi

Montaža 0 Comments
Pravilno namestitev kanalizacijskih cevi

Nagnjena zunanja kanalizacija

Eden od najpomembnejših trenutkov je izbira nagiba kota.
Napačen naklon nagiba lahko povzroči reakcijo – in vse, kar je spuščeno po stranišču ali umivalniku, se bo vrnilo k vam, ali pa celo preprečilo ustrezno delo.

Pravilno namestitev kanalizacijskih cevi

Pustite komentar

Pred montažo kanalizacijskega sistema bi bilo dobro imeti zaključen projekt ali shemo iz roke vaše oskrbe z vodo in kanalizacije. To je treba storiti že na samem začetku. Na načrtu je treba najti sanitarno opremo, označiti dovod vode in odplake ter pripraviti diagram vgradnje cevi za oskrbo z vodo in kanalizacijo.

Pravilno namestitev kanalizacijskih cevi

Montaža kanalizacijskih cevi

Kot veste, kanalizacija opravlja zelo pomembne funkcije čiščenja prostora pred nečistočami, vonjem in usmerja njihovo prihodnjo odlaganje. Če živite v stanovanju, ne morete razmišljati o kanalizacijskem sistemu, potem ko gradite vilo ali zasebno hišo, morate pozornost usmeriti na kanalizacijski sistem.

Pravilno namestitev kanalizacijskih cevi

Montaža odplak iz plastičnih cevi: montažna tehnologija in diagram namestitve sistema

Glavna razlika med plastičnimi cevmi za odplake in cevi iz litega železa je preprostost njihove montaže. Če je bil njihov predhodnik sestavljen z uporabo oljne vrvi in ​​žvepla, se z uporabo gumijastih tesnil montirajo sodobne odplake. Poleg tega masa plastičnih cevi sama prispeva k preprosti in enostavni montaži, na splošno pa se lahko vgradnja kanalizacije iz plastičnih cevi primerja z montažo otroškega oblikovalca. O njem in o njem bomo razpravljali v tem članku, v katerem bomo skupaj s spletno stranjo vannaja.net obravnavali shemo polaganja kanalizacijskih kablov v hiši ali stanovanju ter načelo povezovanja plastičnih cevi skupaj.

Postavitev kanalizacije

Notranja postavitev kanalizacijskega sistema je v pristojnosti domačega mojstra, če se uporabljajo norme in predpisi gradbenih predpisov ter priporočila strokovnjakov. Cevi iz litega železa so stvar preteklosti, ki daje lahkim, trajnim, estetskim modelom iz polipropilena, polietilena, polivinil klorida. To prihrani proračun za popravilo / gradnjo.