Postaviti balkon z opeko

Gradnja 0 Comments

Kako narediti masivni opečni balkon

Kaj je še žalostnejše, najpogosteje na odprtem balkonu, namesto trdnih pregrad, pritrdite rešetke. Pogosto so zelo nizki. V tem primeru lahko gre na balkon ali ložo preprosto nevarno. Če želite ogreti balkon in namestiti plastične okvirje, je enostavno nemogoče storiti – gradnja parapetov ne bo omogočala, da bi bili ustrezno zavarovani. Za to potrebujete trdno, trajno in široko bazo. Poleg tega so pogosto situacije, ko ograja preveč štrlijo čez balkon in njena navpična verzija ne sovpada z prekrivanjem tal. Nato je potrebno ustanoviti nov temelj.

Postaviti balkon z opeko

Opeka na balkonu

Opeka na balkonu v Tolyatti je nedavno postala vse bolj priljubljena. Vedno bolj, ko gre za zunanjost balkona ali lože, ljudje izberejo druge končne materiale – opeke. To ni presenetljivo, saj opeka ni le močna in zanesljiva, temveč tudi estetsko zelo privlačna, seveda pod pogojem, da je opeko na balkonu opravil strokovnjak na svojem področju, z bogatimi izkušnjami, previdno in lepo, izdelavo vseh potrebnih izračunov in v skladu z varnostnimi predpisi. Konec koncev, opeke na balkonu ali ložo, ne morete vedno.

Postaviti balkon z opeko

Gradimo balkon opeke

Balkon, obložen z opeko, izgleda zelo eleganten in spektakularen. Polaganje opeke na balkonu ali loži se lahko opravi samostojno in s pomočjo strokovnjakov v tem primeru.

Postaviti balkon z opeko

Prednosti opečne stene

Z začetno zasnovo hiš, skoraj vsi balkoni niso bili načrtovani za namestitev sodobnih zasteklitev. V številnih večnadstropnih zgradbah je parapet na loži ali balkonu izdelan v obliki kovinske rešetke z ročaji.

Postaviti balkon z opeko

Priprava opeke

Ljudje, ki živijo v mestnih stanovanjih, sanjajo udobne balkone in lože. Prostor balkona je zelo majhen, vendar je lahko eleganten – na balkonu lahko uresničite zanimive dizajnerske učinke. Zdaj je na voljo veliko možnosti, ki vam omogočajo, da ustvarite čudovit dizajn balkona opeke. Najpreprostejši in najučinkovitejši način za izdelavo opeke v ložah je tradicionalno slikarstvo. Seveda je vsako zaključno delo smiselno izvedeti, če je balkon zastekljen in bolje je, če se ogreje.