Postavitev tehnologije claydite blokov video

Debelina 0 Comments
Postavitev tehnologije claydite blokov video

Zidarski klišeji: hitro, priročno in poceni

Bloki ekspandiranega betonskega betona so danes eden najbolj priljubljenih stenskih materialov. To se zgodi zaradi prednosti betonskega betona: moč, nizka teža in odlične lastnosti toplotne izolacije.
Pomembno vlogo pri naraščanju njihove priljubljenosti je imelo dejstvo, da lahko zidate zidove z bloki z dekorativno oblogo, kar odpravlja potrebo po zaključku fasade. Podrobneje razmislimo o tem, kakšne vrste tega materiala so danes in kako jih odstraniti iz ekspandiranih blokov gline.

Postavitev tehnologije claydite blokov video

Tehnologija polaganja lahkih agregatnih blokov

Kaj je blok glajda? To je sodoben gradbeni material, ki je narejen iz ekspandirane gline, vode, cementa in peska, s stiskanjem. Uporabljena je bila v gradbeništvu že več kot 50 let in kot glavni gradbeni material za stavbe je bila pogosteje sprejeta. In to je povezano s pozitivnimi lastnostmi blokov, katerih oblika in velikost omogoča povezovanje z drugimi vrstami gradbenih materialov in betonskimi izdelki med gradnjo. Izjemna značilnost ekspandiranega betonskega betona je, da debelina stene, obložena z blokom 390 mm, ustreza opečni steni 1,5 opeke, enako kot pri višini.

Zidarstvo lahkih agregatov: načini za opravljanje dela

Opeka je močan gradbeni material, ki ga odlikujejo okoljska varnost in odlične lastnosti toplotne izolacije. Vendar je pomembno vnaprej vedeti, kako bo rešitev porabljena za polaganje opeke.

Postavitev tehnologije claydite blokov video

Polaganje gline z lastnimi rokami

Pozdravljeni vsi! Gradnja stavb z ekspandiranimi glinenimi bloki na svoji tehnologiji je podobna gradnji običajne opeke, vendar ima nekaj lastnosti. Nato razmislimo o tem, kaj morate biti pozorni pri pripravi in ​​polaganju gline blokov z lastnimi rokami.

Polaganje gline

Tehnologija polaganja keramzitnih betonskih blokov (KKB) se ne razlikuje od običajnih pravil, temveč le v hitrostih dela: material je dvakrat bolj svetel, kar vam omogoča hitro povečanje volumna in manj lepila. Za izvedbo lepega enotnega zidu lahko uporabite posebna orodja za vzdrževanje debeline šiva. Kontrola kakovosti je standardna, z vrvico in ravnjo.