Postavitev svetilk na fotografijo stropnih stropov

Postavitev 0 Comments
Postavitev svetilk na fotografijo stropnih stropov

Kako postaviti na stropne stropne svetilke?

V dekorju prostora igra pomembno vlogo osvetlitev. Pravilno izbrana razporeditev svetilk na stropnem stropu ali drugem zaključku lahko preoblikuje prostor brez prepoznavnosti, v veliki dvorani lahko postavite prostor in majhno območje se lahko vizualno razširi. Kot primer bomo dali nekaj tipičnih shem postavitve za svetilke in predstavili zanimive rešitve za različne tipe prostorov. Ker je notranja razsvetljava zdaj priljubljena žarometa (pike), je posvečala največjo pozornost.

Postavitev svetilk na fotografijo stropnih stropov

Izbira razsvetljave

V zadnjih letih se lahko raztezajo stropi, ki lahko postanejo okras v absolutno vsakem prostoru, postaja vse bolj priljubljen in ustvarja atmosfero udobja in udobja. Toda nobena dekoracija površine stropa ni popolna, ne da bi postavili napeljave, ki so pomembne za pravilno pozicioniranje. Gre za lokacijo pritrdilnih elementov na stropnem stropu, primeri katerih se zberejo v fotografski izbiri, tako da strop postane glavni element v notranjosti in povsem pokvari celoten vtis dela.

Lokacije svetilk na stropu, ki se razteza (11 fotografij)

Pravilno dobavljena razsvetljava lahko spremeni vsako sobo brez priznanja. Stretch stropi, ki jih sami zelo okrasite sobo, in z vestno proizvedeno razsvetljavo, lahko igrajo z novimi vidiki.

Postavitev svetilk na fotografijo stropnih stropov

Pravila za postavitev svetilk na strop

Torej, prva stvar, ki jo morate vedeti – zahteve glede lokacije osvetlitve. Da bi bila svetloba kakovostne in kar najbolj učinkovite, je priporočljivo, da izdelke postavite v skladu z naslednjimi pravili:

Postavitev svetilk na fotografijo stropnih stropov

Lokacija reflektorjev na stropu, ki se razteza (fotografije in diagrami)

Ali hočeš dati notranjost skrivnost in določen poudarek s pomočjo igre luči na stropu? Za to so žarometi najbolj primerni! Z njihovo pomočjo lahko izberete tudi različne funkcionalne površine in poudarite zasnovo prostora z večstranskim stropom. V tem članku vam bomo povedali, kako določiti ustrezno lokacijo žarometov na stropnem odseku, predstavljamo fotografije zanimivih rešitev v notranjosti in več sistemov win-win.