Postavitev porcelanskega lonca na leseno tla

Betonski 0 Comments
Postavitev porcelanskega lonca na leseno tla

Kako položiti porcelan na leseno tla

V našem stanovanju, času Stalinove konstrukcije, lesena tla. Plošče so dobre, vendar se na nekaterih mestih močno upognejo in obstajajo nepravilnosti, povezane z neenakomerno obrabo v dolgih letih službe. Obstaja želja, da porcelanasto kamnino postavite na hodnik, vendar se ne želim vključiti v estrih. Kaj naj storim v mojem primeru?

Postavitev porcelanskega lonca na leseno tla

Polaganje ploščic na leseno tla

V zadnjih letih se je večkrat povečala razpoložljivost takih končnih materialov kot keramične ploščice. Ogromen izbor zbirk s katerimi se sooča keramika omogoča praktično vsakogar, da kupi ploščice za ureditev talnih oblog. In ni presenetljivo, da mnogi lastniki, tako imenovane sekundarne stanovanja, med popravili, raje uporabljajo keramične ploščice. Toda praviloma se večina njih sooča s problemom polaganja ploščic na lesena tla. Če je tehnologija polaganja porcelanskega lončevine na betonski podlagi že dolgo razvita in ne predstavlja težav, potem je v primeru lesenih podov – ni vse tako preprosto. V tem članku bomo govorili o pripravi lesenega poda za polaganje keramičnih ploščic, poskušali bomo razkriti vse nianse procesa.

Postavitev porcelanskega lonca na leseno tla
Postavitev porcelanskega lonca na leseno tla

Porcelanska lončnica na lesenem podu

V kuhinji je postavil novo leseno tla. Želel pod laminatom. Spremenil sem se. Zdaj porcelan. Na leseno tla so priporočili namestitev mavčne plošče, odporne na vlago (izravnane 1-2 mm). Zavarujte ga z vijaki. Med suhim zidom in lesenim gumijastim trakom iz penaste gume, kot pod laminatom 2-3 mm. Karamogranit za lepilo s finskim lepilom (650 rubljev) je pozabil ime. Vaše mnenje?
2 vprašanje. Izberi porcelansko lončarsko steno – grdo rustikalno, kako je kakovost?

Postavitev porcelanskega lonca na leseno tla

Kaj morate vedeti, preden začnete delovni tok

Porcelan ploščic je zelo močan in trpežen material, zato je ogromno število ljudi raje to talno oblogo. Tudi ljubitelji lesenih premazov na mestih s posebnimi obratovalnimi pogoji uporabljajo svoje sorte, ki navznoter popolnoma ponavljajo teksturo lesa. In to je definitivno plus tega materiala – veliko različnih oblikovalskih rešitev.