Postavitev možnosti za tlakovanje diamantov

Oblikovanje 0 Comments
Postavitev možnosti za tlakovanje diamantov

Možnosti polaganja ploščic za tlakovanje Rhombus – zvezda, šesterokotnik, 3D učinki

Med raznolikostjo figured tlakovcev FEM tlakovanje plošče Rhombus ugodno ima racionalno velikost in konfiguracijo. To je edina možnost, ki omogoča styling v obliki 3D slike, kot na spodnji fotografiji brez dodatnih stroškov. Dovolj je kupiti tri barve Rhombusa in jih postaviti v skladu s shemo "Cube".

Postavitev možnosti za tlakovanje diamantov

Polaganje tlakovcev diamantov

Glavna prednost zbirke FEM Rhombus sestavljenih tlakovcev je dejavnik, ki ga posamezni razvijalec ne more pravilno postaviti. Vendar pa je za povečanje izvirnosti zunanjih površin tlakovcev razvitih 4 osnovnih postavitev, kot je prikazano na spodnji sliki.

Postavitev možnosti za tlakovanje diamantov

Tlakovanje plošče rhombus

Za začetek je območje skrbno načrtovano in postavljeno. Nato so označene ravni, označene so nagibi za pretok vode. Voda mora iti s slepe površine stavbe v drenažne vrtine ali na trate. To je potrebno, da ne bi poplavili temeljev. Nagib mora biti najmanj 5 mm na m. Lahko je tudi prečni in vzdolžni. Da bi dobili dobro kakovostno podlago, je treba, kot kaže praksa, odstraniti zgornjo plast zemlje, vsaj na bajonetu, vendar je tukaj veliko odvisno od pokrajine.

Možnosti polaganja tlakovcev

Tlakovanje dvorišča zasebne hiše ni le praktična potreba. Če se tej nalogi približujete z določeno stopnjo domišljije in spretnosti, lahko ustvarite prave mojstrovine kamnitih blokov, ki bodo okrasili spletno stran in predmet občudovanja in zavist prijateljev in znancev.

Postavitev možnosti za tlakovanje diamantov

3D tlakovanje ploščice rhombus polaganje fotografskih katalogov

Tlakovane plošče so eden najbolj priljubljenih materialov za oblikovanje območja za pešce v parkih, trgih, parkiriščih, lokalnem območju v mikro-okrožjih in državnih hišah, okoli nakupovalnih centrov in tako naprej. Tlakovanje plošč rombov je v veliko povpraševanje, lahko najdete možnosti za polaganje foto katalogov in nasvete o delu s tem materialom kasneje v članku. Različne konfiguracije posameznih fragmentov ploščic vključujejo ustvarjanje spektakularnih različic tlakovanja, ki vključujejo najbolj ugodne kotne zasnove.