Postavitev internetnega kabla v stanovanju

Polaganje 0 Comments
Postavitev internetnega kabla v stanovanju

Pristojna distribucija televizije in interneta v vaši hiši

V vsakem primeru mora mreža ali optični kabel priti iz mesta koridorja v svoj stanovanje, iz katerega lahko začnete razdeljevati v stanovanje. Če ni nobenega napačnega in nobenega drugega, potem boste morali postaviti kabel sami, tako da v prihodnje ne bo pokvaril dekoracijo prostora.

Postavitev internetnega kabla v stanovanju

Polaganje omrežnega kabla v stanovanju

Dober dan, dragi bralci mesta "Popular Electronics". V tem članku se bo razpravljalo, kako položiti omrežni kabel v stanovanju (za povezavo z internetom ali komuniciranje z drugimi računalniki v vašem domačem omrežju) in kako pravilno stiskati (namestiti priključke) brez uporabe posebnih orodij.

Postavitev internetnega kabla v stanovanju

Samo ožičenje za internetno povezavo

Resničnost je to: velika večina samozvanih "oblikovalcev" nima znanja o tehnologiji, tudi na ravni povezovalnih kablov. Najenostavnejša tehnična vprašanja ne štejejo več za njihovo delo ali njihovo usposobljenost. Ko gre za internet, bo standardni odgovor "oblikovalca": "pokličite podjetje, mojstri bodo prišli k vam, se bodo povezali!".

Postavitev internetnega kabla v stanovanju

Internetna postavitev v apartmaju

Ja, in ne želim postaviti drugega usmerjevalnika, potrebuje 220, za to bo moral opraviti ločeno vtičnico, vendar je že predvideno za…
V idealnem primeru bi bilo nekaj pasivnega vozlišča, vendar ne najdem takega.

Postavitev internetnega kabla v stanovanju

kako raztopiti internet v 2 sobi in 2 računalnikov

Nisem prepričan, če ne bom lagal. Kabel je internet, LAN 100 M / bit in kabel (ponudnik storitev). Kabel je priključen neposredno na omrežno kartico brez modemov. obstaja želja po razpustitvi v dve sobi z dvema priključnima točkama v vsaki sobi, npr. 4 delovne točke povezave z zmožnostjo ustvarjanja lokalnega omrežja med dvema računalnikoma in z delovnim internetom na obeh.
V idede bi izgledalo kot 4 vtičnice RJ v steni, priključite katerokoli obližno povezavo v katero koli omrežje – obstaja internet, povezava drugega s katerim koli – obstaja lokalna povezava med njimi.
Želim vedeti od ljudi, ki vedo, ali je to mogoče, in kako položiti in povezati kable (znova, kaj in koliko?).
Kot vse.