Postavitev industrijskih ploščic

Betonski 0 Comments
Postavitev industrijskih ploščic

Industrijska ploščica polagoma 40 kvadratov na uro.

Ploščica ne bo padla, jasno je, da so ležali na ravno podlago in klini. To je dokaj kakovostno delo. Ampak še bolje bi bilo, če bi vsako ploščico pred lepilom mimo lepljivih lupinarjev, potem pa je potrebna še druga oseba, hitrost se pade.

Bazalt industrijske talne ploščice

Industrijska ploščica iz bazalta ima odlične delovne lastnosti, ne pokvari niti pri stalnih vplivih agresivnih kemičnih okolij in abrazivnih delcev. Ta gradbeni material je edinstven po svojih značilnostih, zato se pogosto uporablja za napravo industrijskih tal in obloge različnih kontejnerjev in cevovodov, ki delujejo v neugodnih pogojih.

Postavitev industrijskih ploščic

Polaganje tlakovcev na betonski podlagi

Interbau-Blink ploščica je zelo trpežna in odporna proti stresu. Uporablja se na različnih področjih proizvodnje: v španskih tovarnah Coca-Cola, v tovarnah čokolade v Ruski federaciji, evropskih kemijskih laboratorijih in celo na progah koncerna Volkswagen na Kitajskem.

Postavitev industrijskih ploščic

Polaganje ploščic

Polaganje ploščic v Kijevu, polaganje porcelana, polaganje keramičnih ploščic, polaganje ploščic po projektu, kopalnica na ključ, polaganje ploščic, polaganje mozaika, industrijsko polaganje 25m2 / dan, polaganje popravljenih ploščic, ureditev kanalizacijskih sistemov, podij, stopnice, vodovodno delo. Pisarne, stanovanja, skladišča, trgovine, garaže. Za količine nad 100 m2 popust /
Obstajajo vsa potrebna orodja, zmožnost prikaza končanih predmetov.
Vsi vidijo delo, električno, vodovodno, slikarsko, pločevinsko in ploščično delo, demontažo, 3D-zasnovo, tehnično zasnovo, pogodbo, ocene, izbor materialov po znižani ceni.
Zaključna ključavnica, delna popravila, preurejanje, priprava pred prodajo.
Pokliči!

Postavitev industrijskih ploščic

Blog

Postavitev tlakovcev – proces, ki zahteva poznavanje tehnologije in določene izkušnje. Obstaja precej pogosto napačno prepričanje, da je postopek namestitve preprost in da ga lahko vsak začetnik obvlada, vendar ni. Pri polaganju je pomembno opazovati ne samo zaporedje, temveč tudi, da lahko pravilno izračunamo, poravnamo, pripravimo material.