Posamezne stanovanjske stavbe

Gradnja 0 Comments
Posamezne stanovanjske stavbe

Posamezno stanovanje

"9. Za izgradnjo, prenovo, prenovo projekta individualne stanovanjske gradnje, razvijalec pošlje… vlogo za izdajo gradbenega dovoljenja. 1) naslovni dokumenti za zemljišče; 2) urbanistični razvoj zemljišča; 3) shema organiziranosti načrtovanja zemljiške parcele z oznako lokacije objekta posamezne stanovanjske gradnje. 19….

Posamezne stanovanjske stavbe

O značilnostih uporabe klasifikatorja tipov dovoljene uporabe zemljišča

24. decembra 2014 je začel veljati klasifikator tipov dovoljene uporabe zemljišč, ki je bil odobren s sklepom Ministrstva za gospodarski razvoj in trgovino Rusije št. 540 z dne 1. septembra 2014.

Posamezne stanovanjske stavbe

Vrste dovoljene rabe zemljišč so razvrščene

Pred izdajo navedenega naročila je bila določitev vrst dovoljene uporabe zemljiških parcel izvedena na osnovi razpršenih razvrščevalcev, razvitih za namene katastrskega vrednotenja, katastrske registracije, urbanističnega načrtovanja in drugih namenov. V zvezi s tem bi lahko zemljišče, namenjeno, na primer, za izgradnjo posamezne stanovanjske hiše, dodeljevalo takšne vrste dovoljene uporabe kot: "za individualno stanovanjsko gradnjo", "za gradnjo stanovanjske hiše", "za namestitev posamezne stanovanjske hiše", "za nizke stavbe "," za gradnjo hiše "ali celo" za stanovanja ".

Posamezne stanovanjske stavbe

Katera zemljiška parcela izbrati IZhS ali MZHZ?

Zemljišča naselij so zemljišča, namenjena za gradnjo in razvoj naselij. Dovoljena vrsta uporabe v tem primeru je lahko: individualna stanovanjska gradnja, stanovanjske stavbe z nizko rastjo itd.

Posamezne stanovanjske stavbe

Sorodne teme iz ekonomije in ekonomije, avtor dela – Khoroshilova Anastasia Ivanovna,

Gradnja teh vrst kampusa bo zmanjšala delovno obremenitev mesta, izboljšala življenjske razmere za študente. Ozemlje primestnega kampusa je bolj izolirano in zaščiteno. Problem nadaljnjega razvoja inštituta ni v obliki gradnje dodatnih izobraževalnih zgradb in spalnice, saj so rezervna območja vedno na voljo. Tudi iz prednosti te vrste kampusa je mogoče prepoznati okolju prijaznost, zasebni prostor kampusa, nizko gostoto zgradbe, avtonomijo, pa tudi možnost izvajanja inovativnih konceptov.