Porcelan ploščice za podlago

Postavitev 0 Comments
Porcelan ploščice za podlago

Tile za socle v Ukrajini

Ne tako dolgo nazaj je samozavestno začel tekmovati s tradicionalnimi kamnitimi in klinkerskimi ploščicami, kot so keramični granit. Njegova priljubljenost narašča tako med arhitekti in gradbeniki zaradi takšnih lastnosti, kot so visoka vodoodpornost (primerljiva s steklom), zvočno izolativnost in toplotnoizolacijske lastnosti, zunanja lepota in vzdržljivost. Kljub dejstvu, da je obseg uporabe tega materiala precej obsežen, se vse bolj uporablja za postavitev prezračevanih fasad v javnih in industrijskih stavbah ter pri gradnji nizke gradnje – za obloge, terase, stene in tla.

Porcelan ploščice za podlago

Končna tehnologija keramičnega granita

Porcelan ploščice niso poceni materiali. Izgleda bogato. Razdelite jih na podlago in stopnice. Montiran na izolacijo. Toplota je odlična. Za vgradnjo uporabite Perfekta® lepilo "KERAMOGRANIT". Uhl 3 kg lepila na kvadratni meter. Ni poceni, ampak zanesljiv.

Porcelan ploščice za podlago

Značilnosti pravilnega zaključka

Soočanje s kamnitimi fasadami ni samo priljubljeno, ampak gospodarsko koristno: ta material je lep in večen, kot je narava sama. Porcelan ploščica na fasadi je na prvem mestu v liniji gradbenih materialov, s katerimi se sooča le baza ali celo hišo. Do danes mnogi lastniki državnih hiš in vikend izberejo ta material za njene neprekosljive lastnosti.

Porcelan ploščice za podlago

Porcelan ploščice za klet, kot možnost za soočanje s fasado s ploščicami

Osnova – noga stavbe, njen spodnji del. Dokončanje se lahko opravi z različnimi materiali, in to iz praktičnih razlogov in zaradi estetike. Članek bo razkril, kateri materiali se uporabljajo za soočanje s kletjo.

Porcelan ploščice za podlago

Koristne lastnosti porcelanske ploščice

Podlaga te vrste izgleda spektakularna, a hkrati je precej draga. Izvaja se najpogosteje iz peščenjaka ali apnenca, čeprav so osnove granita ali marmorja. Ploščice so lahko različne, od majhnih elementov, ki so podobni velikosti opek, do velikih plošč s širino, ki je enaka višini baze. Ploščica se razlikuje v različnih računih: se zgodi gladko s polirano ali polirano površino, vključno z granulirano površino in celo ruševinami.