Popravite strešno garažo balashikha

Gradnja 0 Comments

Kaj je vključeno v popravilo strehe garaže

Ponujamo POPUSTI za popravilo druge garaže, popravilo več garaž, ki se nahajajo v eni GSK – (garažna zadruga), se določi glede na površino popravila. Najnižji stroški popravila mehke strehe v garaži najmanj 500m2. – 300 r. m2.

Popravila in dekoracija stanovanj

Če imate garažo, mora imeti garaža streho. Včasih ta streha potrebuje vzdrževanje in popravila ali večja popravila. Podjetje "Gross Master" je zelo roke, ki skrbijo za vse! Ste v težavah z mehko streho? Imamo priložnost, da jih odpravimo!

Popravila mehke strehe strehe garaže

Krovstvo TechnoNIKOL-a se izvaja z lepljenjem, taljenjem, toplotnim varjenjem in drugimi metodami. Tehnika polaganja strehe, vključno z mehkimi, je neposredno povezana z zahtevami proizvajalca in razpoložljivostjo posebne opreme.

Popravila garaž v Balashihi

Stroški garaže so odvisni od velikosti in predvidenega gradbenega materiala za njegovo gradnjo.
Danes lahko naredite garažo katere koli velikosti in barv.
Garažna obloga, dekoracija in izolacija vrat, sten in stropov, izdelava inšpekcijskih garažnih lukenj – to je seznam del na montaži garaž.
Garaža, postavljena z ogledalom, z dvigalnim mehanizmom ali brez teh elementov.
Lahko boste naročili, kot gradnja garaže "na ključ", in ločeno gradnjo betonskega dna ali železnih vhodov, dekoracijo, delo pri obnovi strehe.

O nas

Nudimo garancijo za opravljeno delo.
Obveščajte vas o vseh odtenkih popravila.
Delavsko ekipo imajo samo strokovnjaki, ki poznajo plovilo.
Trudimo se, da bomo nenehno na voljo za pomoč.
Vodstvo na telefonu – vedno vljudno v komuniciranju s stranko.
To je zelo enostavno priti v stik z našo delavnico – telefon +7 (499) 346-7601.

Popravila strehe garaže 6×4

Obstaja garaža 6×4. Višina stropa 2.30. Pokrivanje z votlo prednapetimi betonskimi ploščami 3 kosi. Na njej so trije kanali, na katerih je mogoče držati ploščo.

Naloga je dvigniti zgornjo mejo za 1 meter. Z nadaljnjo doukouladkoy opeke ali bloki, in hidroizolacijo strehe. Zanimajo se stroški naročil na ključ.