Popravite betonsko slepoto naredite to sami

Tehnologija 0 Comments
Popravite betonsko slepoto naredite to sami

Določite vzroke poškodb in popravite slepo območje okoli hiše.

Slepa površina okoli hiše opremi skoraj povsod. Ta strukturni element, z vso svojo preprostostjo in nepomembnostjo, opravlja izredno pomembne funkcije. To je slepo območje, ki ščiti temelj hiše od prodiranja vode ali padavin vanj.

Popravite betonsko slepoto naredite to sami

Popravite slepo območje okoli hiše z lastnimi rokami

Vsaka struktura, ki je v stalni uporabi, ima slepo površino. Ta zasnova igra vlogo zaščite temeljev in kleti iz vlage. Poleg tega slepo območje preprečuje prezgodnje uničenje temelja. Za izdelavo slepih površin uporabljajo tlakovce, naravni in umetni kamen, ploščice in beton. Za izvajanje slepe površine dodeljenih funkcij sta potrebna dva dejavnika: trdnost in celovitost. Vendar se lahko pod vplivom določenih okoliščin v tej strukturi oblikuje škoda.

Popravite betonsko slepoto naredite to sami

Popravite slepo površino, naredite to sami

Ta članek vsebuje kratke informacije o mrtvih točkah, potrebo po svojih strukturah, vrstah in vrstah struktur. Upoštevane so glavne napake, ki so dovoljene pri izgradnji slepe površine okoli hiše, podani so primeri posledic teh napak. Prikazuje glavne načine za odpravo izrednih razmer in popravljanje slepe površine z lastnimi rokami.

Popravite betonsko slepoto naredite to sami

Potreba po popravilu betonske slepe površine in nasvetov

Ko gre za potrebo po hidroizolaciji temeljev, me najprej najprej pomislim na najpreprostejšo in najpogostejšo rešitev: prelijemo slepo območje okoli hiše. Takšno strukturo je pogosto mogoče najti pri zasebni gradnji. Ampak ona kljub praktičnosti uporabljenega gradiva ne more biti večna. Blurring je prava nesreča, s katero se lahko sooča lastnik stavbe. Zato je treba za zmanjšanje škode, ki jo povzroča prekomerna vlaga, popraviti betonsko slepo površino brez odlašanja in zamude.

Popravite slepo območje okoli hiše – korak za korakom navodila

Popravila je treba izvesti spomladi ali jeseni, saj v teh obdobjih postane širina razpok največja. Popravilo slepe površine hiše je odprava nastale škode in zahtevana tehnologija se lahko razlikuje glede na vrsto napak in materialov, na katerih se izvaja slepa površina.